Folktandvården Porsudden logo
Tandläkare

Folktandvården Porsudden

Folktandvården verkar för en god munhälsa i Norrbotten. Vårt främsta uppdrag är att ge avgiftsfri tandvård för barn och unga till och med det år de fyller 19. Folktandvården ska även erbjuda tandvård för äldre- och funktionshindrade samt specialisttandvård för alla norrbottningar. Tandvård till övriga vuxna erbjuder vi i mån av tid. Akuta patienter har företräde. Sedan följer planerad tandvård för barn och unga, patienter med rätt till särskilt tandvårdsstöd på grund av omsorgsberoende eller sjukdom samt äldre över 80 år.
OBS: I din kallelse/tidsbokning ser du vilken klinik du skall besöka. Du kommer att kallas till den klinik som har närmaste lediga tid.

Informationen uppdaterades 01:46 - 14 jun, 2025

Allmäntandvård

Folktandvården Porsudden i Luleå är känd för sitt fantastiska bemötande och kompetenta personal. Många har uppskattat den effektiva akuta tandvården och är tacksamma för den hjälp de fått. Det finns dock några som lyfter fram långa väntetider och enstaka klagomål på avgifter vid sen avbokning.
Fantastiskt bemötande
Kompetent personal
Bra akut tandvård
Tacksam för hjälp
Lång väntetid
Böter vid försenad avbokning
akut tandvård, barn, rotfyllning
*Sammanfattat från Google (5), Hitta (4) & Vården (1).

1 omdöme
Karin T.