Medfit Haninge PVR logo

Medfit Haninge PVR

På Medfit Haninge kan du boka tid till arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut och kiropraktor. Vi har en hög samlad kompetens inom områden som beteendemedicin, ergonomi, idrottsmedicin, lymfterapi, Ortopedisk Manuell Terapi OMT samt många olika former av rehabiliterande träning och friskvård, kost- och näringslära samt hjälpmedelsförskrivning. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm. För dig...
Medfit Haninge PVR

Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm.
För dig som behöver rehabilitering i hemmet eller utprovning av hjälpmedel erbjuder vi hemrehabteam bestående av arbetsterapeut och fysioterapeut samt dietist.

Informationen uppdaterades 08:30 - 2 jun, 2025

Lördag - Söndag

Sjukgymnastik/Fysioterapi, Dietistverksamhet, Arbetsterapi, Primärvårdsrehabilitering, Lymfödemverksamhet

Medfit Haninge får genomgående positiva omdömen för sin proffsiga och lyhörda personal samt för sina fräscha och välutrustade lokaler. Patienter uppskattar den snabba och effektiva hjälpen och den trevliga atmosfären. Kliniken får även beröm för sitt pedagogiska stöd och individuellt anpassade hjälp. De flesta är speciellt nöjda med tillgången till fysioterapeuter. På minussidan finns problem med bokningssystemet och långa väntetider i telefonen, samt vissa logistikproblem med fria vikter i gymmet och oenighet om sms-påminnelser.
Proffsig och lyhörd personal
Snabb och effektiv hjälp
Fräscha och välutrustade lokaler
Trevlig atmosfär
Bra tillgång till fysioterapeuter
Pedagogiskt och individuellt anpassat stöd
Problem med bokningssystem
Begränsat antal fria vikter
Oenighet om sms-påminnelser
Långa väntetider i telefon
rehabilitering, kostrådgivning, ortopedisk vård
*Sammanfattat från Google (24) & Facebook (9).