På Medfit Haninge kan du boka tid till arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut och kiropraktor. Vi har en hög samlad kompetens inom områden som beteendemedicin, ergonomi, idrottsmedicin, lymfterapi, Ortopedisk Manuell Terapi OMT samt många olika former av rehabiliterande träning och friskvård, kost- och näringslära samt hjälpmedelsförskrivning. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm. För dig...
Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm. För dig som behöver rehabilitering i hemmet eller utprovning av hjälpmedel erbjuder vi hemrehabteam bestående av arbetsterapeut och fysioterapeut samt dietist.
Medfit Haninge får genomgående positiva omdömen för sin proffsiga och lyhörda personal samt för sina fräscha och välutrustade lokaler. Patienter uppskattar den snabba och effektiva hjälpen och den trevliga atmosfären. Kliniken får även beröm för sitt pedagogiska stöd och individuellt anpassade hjälp. De flesta är speciellt nöjda med tillgången till fysioterapeuter. På minussidan finns problem med bokningssystemet och långa väntetider i telefonen, samt vissa logistikproblem med fria vikter i gymmet och oenighet om sms-påminnelser.