Specialistmödravård Mora är en vårdmottagning.
Mottagningen ligger på Mora lasarett, 79285.
Hos oss arbetar barnmorska och gynekolog och vid behov finns tillgång till kurator. Vi erbjuder - Mödravård för gravida kvinnor med komplicerade och/eller tidigare komplicerade graviditeter och förlossningar. - Rutinmässig ultraljudsundersökning i graviditetsvecka 18-20. - KUB, kombinerat ultraljud och biokemiskt prov. KUB ej aktuellt om NIPT har utförts i aktuell graviditet Ultraljudsundersökningen utförs mellan graviditetsvecka 11+0 till 13+6. - Fosterdiagnostik Vanligtvis kommer du till Specialistmödravården via din barnmorska på mödravårdscentralen/barnmorskemottagningen men det går också bra att ringa direkt. Behöver du rådgivning när mottagningen är stängd, ring 1177. Behöver du akut omhändertagande när mottagningen är stängd, sök via akutmottagningen på Falu lasarett.
Källa: HSA-katalogen
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!

Illamående är ett symtom som kan vara både obehagligt och störande. Att du mår illa och kanske även kräks kan ha flera orsaker.

Vid ett sjuksköterskebesök kan du få hjälp med lindriga vårdärenden. Till exempel hudutslag, vaxpropp, omläggning av sår.
Sponsrad