mental health

Psykiatrisk avdelning 7 Sundsvall

På psykiatrisk avdelning 7 i Sundsvall sätter vi dig och dina behov i centrum. Vi finns nära till hands för att stötta dig genom svåra stunder – som när du mår dåligt eller känner dig orolig. Du får möjlighet att prata med oss i stödjande och motiverande samtal, och vi försöker hjälpa dig att tänka på annat genom olika aktiviteter och gemenskap. Vi tar emot dig som är 18 år eller äldre och har...
Psykiatrisk avdelning 7 Sundsvall

Vi tar emot dig som är 18 år eller äldre och har problem med beroende. Du kan komma hit för abstinensbehandling, både planerat och akut, eller för att börja behandling med metadon (LARO). Det spelar ingen roll om du kommer hit frivilligt eller med stöd av lag (HSL, LVM eller LPT) – vi finns här för dig så länge du behöver hjälp med abstinensbehandling.
Om du söker vård och är påverkad samt risk finns för att du får svåra abstinensbesvär, kan du också bli inskriven hos oss.

Informationen uppdaterades 07:20 - 30 maj, 2025

Måndag - Söndag

Måndag - Söndag

Psykiatri, vuxna, Sjukhus (BT)

1 omdöme
Annelie A.
27 mar, 2021
Bristen på kunskap om god omvårdnads betydelse för kvaliteten och patientsäkerheten är den enskilt största orsaken till den krisen inom psykiatrin i Sundsvall. Sundsvalls landstingspsykiatri mår inte bra. Det saknas personal (framför allt legitimerade sjuksköterskor & utbildade undersköterskor), tillgängligheten försämras, samordningen fallerar… Och värst av allt: patientsäkerheten är hotad. Precis som med andra sjukdomar är det förstås bättre att göra någonting åt orsakerna än att bara försöka lindra symptomen.