mental health

Psykiatrisk mottagning A Sundsvall

Affektiv mottagning A (Psykiatrisk öppenvårdsmottagning A) Affektiv mottagning A är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som främst bedömer, utreder och behandlar patienter som lider av svåra ångesttillstånd, OCD, ätstörningar, personlighetsproblematik, komplicerade trauman, självskadebeteende och patienter med neuropsykiatrisk samsjuklighet. Inom vår mottagning finns också ett DBT-team....
Psykiatrisk mottagning A Sundsvall

Affektiv mottagning A (Psykiatrisk öppenvårdsmottagning A)
Affektiv mottagning A är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som främst bedömer, utreder och behandlar patienter som lider av svåra ångesttillstånd, OCD, ätstörningar, personlighetsproblematik, komplicerade trauman, självskadebeteende och patienter med neuropsykiatrisk samsjuklighet. Inom vår mottagning finns också ett DBT-team. Vi tar emot patienter från 18 år och uppåt. Behandling består av terapeutiska interventioner både individuellt och i grupp, psykopedagogiska interventioner och läkemedelsbehandling. Vårt mål är att erbjuda kvalificerad diagnostik och behandling utifrån vetenskap och kliniskt beprövade metoder. På mottagningen arbetar vi i team med bred kompetens i form av psykolog, sjuksköterska, läkare, kurator, behandlingsassistent, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist, rehabiliteringskoordinator och medicinsk sekreterare.
Du kan komma till oss efter remittering från din hälsocentral eller genom att göra en egen vårdbegäran. Använd då gärna vår e-tjänst för detta. Kontakta oss via våra e-tjänster eller ring under telefontid.

Informationen uppdaterades 09:34 - 5 nov, 2024

Onsdag
Måndag

Sjukhus (BT), Psykiatri, vuxna, Affektiva sjukdomar, verksamhet

2.4
Max M.
31 jul, 2024
Helt enkelt dåligt, kaxig och absolut inkompetent. Utan ord!
2.5
Francis J.
31 maj, 2024
Som på många andra ställen så skiftar kvalitén rejält beroende på vem du får behandling av. Psykologen kan vara jättebra och verkligen hjälpa och stötta dig medans psykiatrikern kan vara ngn som struntar fullständigt i dig. Sjuksköterskorna är jättebra, men det känns mest som att hela stället har ngn form av hierarki där psykiatrikerna kör sitt race och struntar i att samarbeta med övrig personal. Om du är ute efter psykologisk behandling så skulle jag rekommendera detta ställe, men om det är psykiatrisk hjälp så undvik detta ställe.