Fostermedicin erbjuder dig som är gravid ultraljudundersökning för att fastställa graviditetens längd, se antalet foster och eventuella avvikelser.
Tid för ultraljudsundersökning graviditetsvecka 12 - 13 kan du boka eller avboka via vår e-tjänst. Du kan också få hjälp av din barnmorska på kvinnohälsovården med bokning.
Du kan även nå oss på telefon måndag - fredag kl. 13 - 13:45 för att boka,...
Under sommarperioden 16 juni - 24 augusti (vecka 25 - 34) är fostermedicinska enheten stängd på fredagar.
Du kan även nå oss på telefon måndag - fredag kl. 13 - 13:45 för att boka, avboka eller ändra tid. Hit kan du också ringa om du har frågor eller funderingar om ultraljudet.
Besöken på fostermedicin är avgiftsfria.
Vid hälsosamtalet på kvinnohälsovården får du information om de metoder för fosterdiagnostik som erbjuds i Jönköpings län.