specialist care

SESAM-mottagningen Nyköpings lasarett

Mellan veckorna 24-32 är mottagningen sommarstängd. Det går bra att nå oss sporadiskt via telefon under hela sommaren, e-tjänster via 1177.se är öppet dygnet runt. Du som önskar provta dej för sexuellt överförbara sjukdomar kan beställa ett hemtest via 1177.se Du som har tid för cellprovskontroll berörs inte av aktuella tider. Välkommen enligt din kallelse.

Mottagningen vänder sig till både kvinnor och män över 23 år. Vi erbjuder rådgivning, provtagning och behandling som rör din sexuella hälsa samt abortmottagning. Du som är abortsökande bokar tid via våra e-tjänster eller via telefon. För provtagning som rör sexuellt överförbara sjukdomar kan du boka tid genom våra e-tjänster. Du kan även beställa klamydia/gonorrétest som skickas hem till dej via https://pep.1177.se

Informationen uppdaterades 14:22 - 3 jun, 2025

Annika E.
5 nov, 2020
Jessica
15 aug, 2013
Trodde inte sånt bemötande existerade inom vården idag. Rekommenderas varmt!