Urologmottagningen, Capio S:t Görans Sjukhus logo
Urolog

Urologmottagningen, Capio S:t Görans Sjukhus

På mottagningen finns ett engagerat urologiskt team som behandlar alla vanliga urologiska åkommor. Här finns också specialister inom onkologi som behandlar prostatacancer. Vi utreder och behandlar även personer med urininkontinens och andra blåsstörningar. Hos oss finns professionella kunskaper när det gäller utprovning och förskrivning av inkontinenshjälpmedel. Här har vi tillgång till den senaste operationstekniken i form av robot och laser, och arbetar på en komplett urologmottagning där vi bedriver både akut och planerad sjukvård.

Informationen uppdaterades 07:04 - 21 maj, 2025

Urologi

Flertalet patienter lovordar Capio S:t Görans sjukhus för dess trevliga och professionella personal samt det goda bemötandet som ges. Vården anses ofta vara snabb och effektiv, särskilt vid ortopediska och akuta problem. Lokalerna betonas som rena och bra organiserade av vissa besökare. Dock uttrycker många patienter frustration över ofta lång väntetid och brist på information under sin tid på sjukhuset. Vissa har även påtalat ett bägglöst bemötande från personalen och bristfällig uppföljning efter behandling.
Trevlig personal
Bra specialistvård
Nonchalant bemötande
Brist på uppföljning
akutvård, ortopedisk vård, äldre
*Sammanfattat från Google (290) & Facebook (8).

3.4
1.8
Maria C.
30 maj, 2025
Kom inte till den här sjukhuset om du behöver vård
Karin N.
28 aug, 2024
Proffisionell behandling med kunnig personal med mycket empati och vänligt bemötande. Så bra❤️