primary care

Blomstermåla hälsocentral

Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Här kan du bland annat få råd och vård inom astma/KOL, blodtryck, demens, diabetes, inkontinens, psykisk hälsa, provtagning och vaccinationer. Hos oss kan du också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor.

Informationen uppdaterades 09:48 - 5 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Blomstermåla hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Barnhälsovård/BVC, Alkoholsjukvård, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Minnesmottagning, Diabetesmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Psykologverksamhet, vuxna

2.5
1 omdöme
2.5
Julia M.
25 apr, 2024
Läkaren Isak i Blomstermåla var riktigt otrevlig och suckade väldigt mycket och var nedlåtande.