Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär.
Här kan du bland annat få råd och vård inom astma/KOL, blodtryck, demens, diabetes, inkontinens, psykisk hälsa, provtagning och vaccinationer. Hos oss kan du också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor.
Välkommen till oss!
Verksamhetschef Ann-Louise Elling
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
84.1av 100
Helhetsbetyg 2024
±8.7 konfidensintervall
68 svar (37% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck82.8±9.3Medel 80.1
Emotionellt stöd79.2±11.5Medel 76.6
Delaktighet och involvering84.2±9.0Medel 79.8
Respekt och bemötande87.6±7.8Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering76.0±10.3Medel 72.6
Information och kunskap82.2±9.1Medel 76.5
Tillgänglighet88.7±7.5Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Kvarnholmens hälsocentral får beröm för sitt trevliga bemötande och snabba hjälp vid brådskande ärenden. Många patienter uppskattar att det är lätt att nå kliniken och att de är tillgängliga även med kort varsel. Dock upplevs kommunikationen ibland som bristfällig, särskilt under semestertider där vårdcentralen har begränsade resurser. Informationen kring behandlingar och medicinering kan också vara otydlig, vilket några har påpekat.
Bra bemötande
Snabb hjälp
Lätt att nå
Begränsade sommartider
Dålig kommunikation
Otydlig behandlingsinformation
barn, kroniska sjukdomar, vaccinationer
*Sammanfattat från Google (3), Facebook (3) & Nationell patientenkät (92).
Bra bemötande
Snabb hjälp
Lätt att nå
Begränsade sommartider
Dålig kommunikation
Otydlig behandlingsinformation
barn, kroniska sjukdomar, vaccinationer
*Sammanfattat från Google (3), Facebook (3) & Nationell patientenkät (92).