På fysioterapin arbetar fysioterapeuter inom dessa områden:
Hjärta, njure, diabetes, dialys, reuma, neurologi, onkologi/cancer, lunga och lymf.
För att få en remiss till oss för en första bedömning kontaktar du den mottagning du tillhör på sjukhuset.
Har du ingen pågående kontakt med en specialistmottagning på sjukhuset, bokar du in en tid till fysioterapeut inom primärvården.
Fysioterapeuter...
På fysioterapin arbetar fysioterapeuter inom dessa områden:
Fysioterapeuter arbetar med att förebygga, undersöka och behandla funktionsbegränsningar som påverkar människans rörelseförmåga.
Du kan även träffa en fysioterapeut när du är inlagd på en vårdavdelning.
Verksamhetschef Therese Theander. Telefon vxl 0470 58 80 00.
den bästa fysioterapin jag nånsin har getts . han jag går till är så bra och trevligt bemötande..
alltid. även andra som jobbar där som jag pratat med är så himla snälla och hjälpsamma . kort och gott . har aldrig blivit så trevligt bemött någon annanstans inom ljungby lasarett
än vad jag nu blir på
fysioterapin i ljungby . dom är bara så bäst .. framför allt honom som jag går till varje vecka.
Tack för mig .