Hudmottagning Falun logo
Hudläkare / Dermatolog

Hudmottagning Falun

Läkarmottagning för utredning, diagnostik och behandling av hudsjukdomar. Här finns också sjuksköterskemottagning. Patienter kommer till oss på remiss alternativt Egen vårdbegäran. Inkommen remiss/egen vårdbegäran bedöms och medicinskt prioriteras av hudläkare, efter det bokas patient eller hänvisas till sin vårdcentral alternativt råd om egenvård. Förnyelse av recept på de läkemedel som...
Hudmottagning Falun

Patienter kommer till oss på remiss alternativt Egen vårdbegäran. Inkommen remiss/egen vårdbegäran bedöms och medicinskt prioriteras av hudläkare, efter det bokas patient eller hänvisas till sin vårdcentral alternativt råd om egenvård. Förnyelse av recept på de läkemedel som hudläkare skrivit ut för hudåkomma gör du enklast via Vårdguiden 1177 e-tjänster.

Informationen uppdaterades 11:32 - 9 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Hudmottagning Falun har fått i Nationella Patientenkäten.

Dermatologi, Venereologi

4.9
4.3
P-E N.
24 jul, 2020
Efter 3 mån kamp med eksem och olika krämer fick jag remiss till Falun. Det första läkaren sa var "Hoppas du har skabb!" Efter fem minuter var den diagnosen klar, jag fick se krypen i mikroskop, tog ut mediciner och behandlade. Klådan förvann direkt och jag sov gott första naten på länge. Hoppas det består.
Lukas Z.
7 feb, 2020
Mycket professionellt och trevlig personalen.