dental care

Aktuell information

Ändrade öppettider och telefontider under sommaren: 16/6-30/6 kl. 07.30-16.00 (telefon 15.50) 7/7-11/7 kl. 07.30-17.00 (telefon 16.50) 14/7-15/8 kl. 07.30-16.00 (telefon 15.50)

Vi erbjuder barn, ungdomar och vuxna allt från undersökningar och akut tandvård till mer avancerad tandvård. På vår klinik samarbetar tandsköterskor, tandhygienister och tandläkare för att du ska få ett så bra omhändertagande som möjligt. Vi har också ett nära samarbete med specialisttandvården. Hos oss kan du teckna ett Frisktandvårdsavtal, som innebär att du betalar ett fast pris för din tandvård. Som frisktandvårdskund får du regelbundna undersökningar, nödvändiga behandlingar samt råd och stöd om hur du bäst tar hand om dina tänder. tf Klinikchef: Sara Erskhans Kliniksamordnare: Emelie Hedström

Informationen uppdaterades 04:41 - 23 jun, 2025

Akutverksamhet, allmäntandvård, Pedodonti, Allmäntandvård

Folktandvården Ljungbyholm erbjuder professionell och snabb akut tandvård med kompetent personal. Klinikens bemötande och omhändertagande är bra, men vissa patienter upplever långa väntetider och brist på förståelse. Priserna kan upplevas som höga för vissa, och bemötandet kan ibland vara nedlåtande vilket kan bidra till tandläkarskräck.
Professionell tandläkare
Snabb akut hjälp
Lång väntetid
Bra omhändertagande
Brist på förståelse
Dåligt bemötande
Dyrt för vissa
barn, akut tandvård, vuxentandvård
*Sammanfattat från Google (4), Vården (3) & Hitta (2).

2.9
Marika D.
28 okt, 2024
Hade akuttid hos tandläkare B och hans tandsköterska idag. Mycket trevligt bemötande av båda två. Noggranna, tydliga, försiktiga, inlyssnande och empatiska.
Mirela J.
20 maj, 2024
Jag upplever att jag inte blev lyssnad på och att mina problem inte var viktiga,tandvården rekommenderar mig att köpa pasta och fixa en provisorisk lagning själv i väntan på att de ska kunna ta emot mig.Personalen hade ingen förståelse för min situation.

Boka tid direkt

Konsultation inför implantat