dental care

Aktuell information

Sommartider Telefontider 16 juni -25 juli Måndag-fredag 07:15-15:45 28 juli – 1 augusti Måndag-fredag 07:15-17:00 4 augusti-15 augusti Måndag-fredag 07:15-15:45 Öppettider 16 juni -25 juli Måndag-fredag 07:00-16:00 28 juli – 1 augusti Måndag-fredag 07:00-17:00 4 augusti-15 augusti Måndag-fredag 07:00-16:00

Vi erbjuder barn, ungdomar och vuxna allt från undersökningar och akut tandvård till mer avancerad tandvård. På vår klinik samarbetar tandsköterskor, tandhygienister och tandläkare för att du ska få ett så bra omhändertagande som möjligt. Vi har också ett nära samarbete med specialisttandvården. Hos oss kan du teckna ett Frisktandvårdsavtal, som innebär att du betalar ett fast pris för din tandvård. Som frisktandvårdskund får du regelbundna undersökningar, nödvändiga behandlingar samt råd och stöd om hur du bäst tar hand om dina tänder. Klinikchef: Evelina Sköldenklint Kliniksamordnare: Nejra Hadzic

Informationen uppdaterades 08:53 - 18 jun, 2025

Måndag
Tisdag - Onsdag
Torsdag

Måndag
Tisdag - Onsdag
Torsdag

Allmäntandvård, Pedodonti, Akutverksamhet, allmäntandvård

Folktandvården Smålandsgatan i Kalmar erbjuder en behaglig och trevlig miljö med vänlig och effektiv personal. Dessutom är tandläkarundersökningarna noggranna och tidbokningarna snabba. Tyvärr, vissa patienter upplever att kliniken brister i uppföljningar och kan ha brister under behandlingar. Dessutom kan väntetider vara långa och det är inte alltid samma tandläkare.
Trevlig personal
Snabb tidbokning
Opålitlig uppföljning
Noggranna undersökningar
Trevlig miljö
Missade i behandlingen
Långa väntetider
Alltid olika tandläkare
barn, akut tandvård, allmän tandvård
*Sammanfattat från Google (10) & Hitta (2).

Boka tid direkt

Konsultation inför implantat