Folktandvården finns inom alla kommuner i Västmanland och erbjuder tandvård till barn, ungdomar och vuxna.
Ditt behov är utgångspunkten för den tandvård vi erbjuder. Det innebär att du ska ha möjlighet till regelbunden undersökning och behandling av dina tänder.
Folktandvården erbjuder även Frisktandvård - fräscha tänder till fast pris!
Folktandvården har öppet året om.
Folktandvården erbjuder även Frisktandvård - fräscha tänder till fast pris!
Folktandvården har öppet året om.
Många recensenter lyfter fram det vänliga och trevliga bemötandet hos medarbetarna vid Folktandvården Adelsö. Speciellt framhålls deras arbete med patienter som är tandvårdsrädda, vilket många uppskattar. Dock är det flera som påpekar långa väntetider och uppdelade behandlingar som en stor nackdel. Priserna anses också vara höga av några patienter, och vissa har upplevt bemötandet som otrevligt vid tillfällen.
Snälla och trevliga medarbetare
Arbete med tandvårdsrädda
Dyr tandvård
Otrevlig personal
barn, akut tandvård
*Sammanfattat från Google (20), Vården (3) & Hitta (1).
2.3
1.5
Sandra E.
22 aug, 2024
Kallt bemötande av tandläkare (raya), oprofessionell och osäkra svar. Mycket missnöjd över besöket och funderar starkt på att byta tandläkarmottagning.
David B.
29 feb, 2024
Där med 8-åring, skulle kontrollera bettet och få info om ifall ett hål i en mjölktand skulle lagas. Tandläkaren presenterade sig inte under besöket, pratade inget med dottern innan hon började undersökningen. Missade bedömningen om hålet och jag fick ta upp det. Först sa hon att det inte behövde lagas, ändrade sig sedan och när jag sa att jag tyckte beskedet var otydligt sa hon att jag varit otrevlig från början 😂