Folktandvården Bäckby logo
Tandläkare

Folktandvården Bäckby

Folktandvården finns inom alla kommuner i Västmanland och erbjuder tandvård till barn, ungdomar och vuxna. Ditt behov är utgångspunkten för den tandvård vi erbjuder. Det innebär att du ska ha möjlighet till regelbunden undersökning och behandling av dina tänder. Folktandvården erbjuder även Frisktandvård - fräscha tänder till fast pris! Folktandvården har öppet året om.

Informationen uppdaterades 09:43 - 10 jun, 2024

2.3
2.8
Catarina B.
17 feb, 2025
Två incidenter som gör att jag överväger att byta folktandvård. Första gången hade tandläkaren avsatt väldigt mycket tid för ett besök utan att förvarna om tidsåtgången. När jag insåg det var jag redan på plats och var tvungen att boka om tiden vilket i sig var ok men först fick jag ta en lång diskussion med ngn chef som hävdade att de förlorade pengar på mig. Ser mig inte som någon besvärlig patient men vill gärna få rätt info. Andra gången var ett återbesök hos tandhygienist tre månader senare och blev lovad en påminnelse. Det kom ingen påminnelse men betalt ville de ha. Inte kundvänligt.
Demeke H.
5 nov, 2024
Känns respektlös mot mitt barn att använda helskydsutrusting , munskydd, plastskydd, huvudskydd, ansiktsskydd, för barn som kommer på vanliga tandläkarbesök.

Boka tid direkt

Tandblekning - för dig över 19 år