mental health

BUP Köping

, Köping
1 av 5
(1 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Västmanlands sjukhus Köping, Ingång 1, våningsplan 9, Köping, 73181

Öppet i morgon från 08:00

Om oss

Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) utreder, behandlar och ger stöd till barn och ungdomar under 18 år med allvarlig psykisk ohälsa, till exempel nedstämdhet/depression, oro/ångest och svårigheter att hantera känslor och relationer till andra. Det är vanligt att barn och ungdomar som har stora svårigheter att fokusera och koncentrera sig söker hjälp hos oss. Vägen in till BUP är via den länsövergripande mottagningen BUP Start som är placerad i Västerås. Så om ditt barn inte redan har en pågående kontakt på BUP så är det dit du ska vända dig. Vi är ålagda att erbjuda ett första besök inom 30 dagar, men tyvärr klarar vi inte av det i nuläget. Vi prioriterar mellan de många ärenden som inkommer till oss och jobbar på efter bästa förmåga. Ni kommer att bli kallade så snart vi har en tid att erbjuda. Om situationen för ert barn försämras är ni välkomna att höra av er till oss, under väntetiden.
Vi arbetar med barnens och ungdomarnas behov i fokus. Arbetet utgår från evidensbaserade metoder som har visat sig fungera inom barnpsykiatri. All personal arbetar under sekretess och har därmed tystnadsplikt. Samverkan med barn- och ungdomskliniken och barn- och ungdomshabiliteringen samt skola, förskola och socialtjänstens familjeenheter i kommunerna är en viktig del av BUP:s arbete. Nu finns journaldokumentation från barn- och ungdomspsykiatrin i Västmanland tillgänglig via 1177.se Du som är över 16 år eller vårdnadshavare för ett barn som är yngre än 13 år kan läsa information ur journalen genom att logga in på 1177.se.

Informationen uppdaterades 13:21 - 2 jan, 2024

ANNONS

Vill du veta hur din kropp mår? Boka en hälsokontroll hos Svensk Provtagning!

Svensk Provtagning erbjuder

  • ett stort utbud av hälsokontroller i olika omfattning
  • provsvar inom 5-7 dagar
  • över 155 provtagningsenheter från Kiruna i norr till Malmö i söder.
Boka hälsokontroll hos Svensk provtagning

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
1 av 5
Tillgänglighet
1 av 5
Lokal och hygien
1 av 5
Information
1 av 5
1 av 5

Baserat på 1 omdöme

Spontant omdöme
8 dec, 2020

ni SUGER verkligen SUGER, sen i fredags har jag försökt att få tag på er och dessutom att ni inte svarar så ringer ni inte tillbaka heller, fick en telefontid då ingen någonsin ringde, mycket senare på dagen fick jag ett sms om att ni inte hann, men ingen ringde de nästkommande dagar heller!!!!! varje gång jag ringer får jag höra som svar att alla tider ät tagna, men när man får en tid ringer ni inte heller SUGER SUGER SUGER

Tillgänglighet
Information
Lokal och hygien
Vårdkvalitet

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Fredag:08:00 - 16:00

Telefonnummer

+462212#### Visa nummer

Hemsida

Relaterade kategorier

Verksamheten är verksam inom

Psykiatri, barn och ungdom