Bra Liv Norrahammar vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län.
Hos oss är du välkommen oavsett ålder, oavsett om du har akuta besvär eller behöver uppföljning av en långvarig sjukdom. Du kan lista dig hos oss eller söka vård vid behov.
Vi hjälper dig med undersökningar, behandlingar och rådgivning vid både fysiska och psykiska besvär. Hos oss kan du få stöd kring till exempel livsstil, rehabilitering, vaccinationer och förebyggande hälsa. Vi erbjuder även digital kontakt när det passar dig bättre.
På vårdcentralen arbetar flera olika professioner tillsammans, bland annat läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Tillsammans arbetar vi för att ge dig en trygg vård och en bättre hälsa.
I samma hus som vårdcentralen finns barnhälsovård, kvinnohälsovård och laboratorium.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
83.1av 100
Helhetsbetyg 2024
±8.8 konfidensintervall
70 svar (41% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck83.8±8.8Medel 80.1
Emotionellt stöd78.4±11.3Medel 76.6
Delaktighet och involvering85.6±8.2Medel 79.8
Respekt och bemötande88.0±7.6Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering78.0±9.7Medel 72.6
Information och kunskap78.0±9.7Medel 76.5
Tillgänglighet84.7±8.4Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Norrahammar vårdcentral är känd för sitt vänliga och professionella bemötande, samt bra samordning av vårdbehov, vilket uppskattas av många. De erbjuder snabb tillgång till vård och bra akutstöd. Däremot upplever vissa patienter lång väntetid, och några anser att läkarnas kunskapsnivå kan förbättras. Det finns också betänksamhet kring hur levnadsvanor diskuteras, särskilt gällande matvanor. Sammantaget är vårdcentralen uppskattad för sin trygghet och välkoordinerad vård.
Vänligt bemötande
Långa väntetider ibland
Ingen diskussion om matvanor
Bra akutstöd
barn, vuxna, akut vård, kroniska tillstånd
*Sammanfattat från Google (5), Facebook (9) & Nationell patientenkät (69).
Vänligt bemötande
Långa väntetider ibland
Ingen diskussion om matvanor
Bra akutstöd
barn, vuxna, akut vård, kroniska tillstånd
*Sammanfattat från Google (5), Facebook (9) & Nationell patientenkät (69).