Achima Care Sala vårdcentral logo
Vårdcentral

Achima Care Sala vårdcentral

Hos oss finner du en samlad kompetens som består av olika yrkeskategorier. Det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande och gott bemötande. Ringer du oss svarar våra distrikts/sjuksköterskor. De kan hjälpa dig att boka tid för besök eller ge dig råd. Achima Care Sala Vårdcentral har en satellitmottagning i Möklinta, där det finns distriktssköterska och undersköterska. Gynekologiskt cellprov utförs vid Sala Väsby VC Lasarettsgatan 1. Välkommen!

Informationen uppdaterades 04:30 - 22 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Achima Care Sala vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

76%

71%

Allmänmedicin, Läkarverksamhet, särskilt boende, Vårdcentral (BT)

Recensionerna för Achima Care Sala vårdcentral är blandade. Flera patienter berömmer vårdcentralen för trevliga sjuksköterskor och snabb tidsbokning, medan många är kritiska mot läkarens kompetens och den bristande kontinuiteten i vården. Många patienter uttryckte missnöje över kännedomen och beslutsfattandet kring sjukdomar. Sammantaget verkar vårdcentralen passa bäst för enklare besök som inte kräver långvarig uppföljning.
Duktiga sjuksköterskor
Inkompetenta läkare
Svårt att få träffa samma läkare
Brist på emotionellt stöd
Får ej besöka inom rimlig tid
Trevligt bemötande
Snabb tidsbokning
enklare besök, halsfluss
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (63), Google (8) & Hitta (2).

4.9
Annika L.
3 apr, 2025
4.8
Eva-Marie
15 mar, 2018
fantastiskt bemötande av en mycket kunnig personal!