Hos oss finner du en samlad kompetens bestående av distriktsläkare, distriktssköterska, astma/KOL-sköterska, diabetessköterska, arbetsterapeut samt beteendevetare så att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande och gott bemötande. För övrigt finner du även barnhälsovård, mödravård och ungdomsmottagning.
Jag är väldigt nöjd med Servicehälsan. Bytte från en annan familjeläkarmottagning för några år sedan och det blev stor skillnad i både bemötande och vård. Trevliga telefonsjuksköterskor, snabba provtagningar och remisser och en snabbfattad och kompetent verksamhetschef. Träffade en läkare vid ett tillfälle som hade svårt med det svenska språket, det sätter ner betyget lite.
1.5
Pejman E.
20 jan, 2024
Sjuksköterskorna på BVC är kompetenta och empatiska, något som är ett måste när man hanterar barn. Flytande svenska språk vilket underlättar kommunikation.
Vårdcentralen är dock under all kritik. Läkaren i fråga från Latinamerika kunde inte svenska och bad inte om att vi skulle prata engelska. Det är rent av farligt! Vi kunde inte förklara på svenska för läkaren vad det var för fel på vårt barn, hon förstod helt enkelt inte. Fast än allt stod i hans journal insisterade hon på att vi skulle berätta. Det slutade med att vi fick prata med ett ord i taget ”här”, ”ont” osv.