Du som är ung och vill komma i kontakt med oss, prata först och främst med någon vuxen person i din närhet, skolsköterska eller skolkurator för hjälp vidare och eventuellt kontakt med mottagningen.
För att komma i kontakt med oss gällande en ny vårdkontakt är du som vårdnadshavare eller ungdom välkommen att ringa En väg in, barn och ungdomars psykiska hälsa, på tel 010-105 97 45.
Om du har en...
BUP-mottagningen, Barn och ungdomspsykiatriska kliniken US
Om du har en pågående kontakt kan du nå oss via TeleQ på tel 010-105 96 75, eller via våra e-tjänster på 1177.se där du kan av-/omboka tid, förnya recept, söka kontakt med din behandlare.
Om du behöver akut hjälp dagtid på vardagar så kan du ringa TeleQ på tel 010-105 96 75 och välja knappval akut.
Om du behöver akut hjälp på kvällstid eller på helger så kan du ringa till klinikens slutenvårdsavdelning S102 på tel 010-103 11 40 för rådgivning eller bedömning.