specialist care

Aktuell information

Från och med den 28 maj kommer vår huvudsakliga entré för graviditetskontroller, ultraljud och efterkontroller vara via entré 9, Tegelporten. För graviditetskontroller och efterkontroller sker anmälan i självbetjäningsautomater när du kliver in i entré 9. Ni som ska på ultraljud behöver först anmäla er i huvudentréns reception innan ni kommer till Kvinnohälsan via entré 9, Tegelporten. Du som ska till Kvinnohälsans samtalsmottagning ska anmäla dig i huvudentréns reception, gå upp till plan 1 och följa skyltning mot "Samtalsmottagning, Kvinnohälsan". Du som blivit kallad på gynekologiskt cellprov ska precis som tidigare anmäla dig i huvudentréns reception och sedan följa skyltar mot målpunkt S.

Till oss är du välkommen att ringa och boka en tid när du är gravid eller behöver preventivmedel. Se telefontider och telefonnummer ovan. Om du fått tid för gynekologiskt cellprov går det att omboka tiden i våra e-tjänster ovan. Vård under graviditet samt preventivmedelsrådgivning är kostnadsfritt. Ett uteblivet och ej avbokat besök debiteras dock enligt gällande patientavgift oavsett besöksorsak och ålder.

Informationen uppdaterades 07:53 - 23 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Kvinnohälsan Norrköping, Kvinnokliniken ViN har fått i Nationella Patientenkäten.

endast bokade besök
endast bokade besök