Capio Vårdcentral Berga logo

Capio Vårdcentral Berga

Capio vårdcentral Berga är en privat vårdcentral i Linköping som drivs på uppdrag av Region Östergötland.

Informationen uppdaterades 23:02 - 15 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Berga har fått i Nationella Patientenkäten.

Drop-in-tider

Vårdcentral (BT), Vaccination mot covid-19

Vårdcentralen får övervägande positiva recensioner gällande trevligt och professionellt bemötande av personalen. Många patienter känner sig väl omhändertagna och får snabb hjälp. Det finns dock rapporter om nekade läkarbesök och språkproblem, vilket kan påverka vårdkvaliteten negativt. Patienter nämner också viss otydlighet och missförstånd i kommunikationen med vårdcentralen.
Trevligt bemötande
Språkproblem med personal
Missförstånd vid kommunikation
Svag kontinuitet i vården
Akut vård, allmän allmänvård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (92) & Google (25).

2.7
Kristina H.
23 jan, 2024
Bästa betyg till Capio Berga. Trevligt bemötande både vid tidsbeställning, i receptionen och på läkarbesöket. En läkare som lyssnade och tog mina problem på allvar. Jag är mycket nöjd.
Andréa C.
16 sep, 2023
Skulle boka tid enligt vårdplan efter att ha haft en oerhörd smärta i ett knä under flera veckor. Kunde ej belasta. Nekades läkartid, bedömning och adekvat utredning. Trots att jag följer vårdcentralens vårdplan så noteras i jourrnalen att jag ringt dem under "ospecifierade omständigheter". Ospecificerat? Läkaren skriver så utan att ha träffat mig. Jag sökte för en enorm ledsmärta! Hur ospecifierat är det? Fick ingen hjälp och var tvungen att söka privat för min akuta smärta. Det visade sig att jag hade flera meniskrupturer, varav en komplicerad samt lösa partiklar. Krävde operation.