Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Rehabiliteringsmedicinavdelning

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Rehabiliteringsmedicinavdelning

026 - 27 84 47 , 026 - 27 86 30

Rehabiliteringsmedicins vårdavdelning finns på Sandvikens sjukhus. Till avdelningen kommer personer med traumatisk hjärnskada, stroke, ryggmärgsskada, neurologiska sjukdomar och multitrauma som är i behov av omfattande rehabiliteringsinsatser.$$Behovet av vård varierar från totalt behov av hjälp till stödjande hjälp för att klara vardagsaktiviteter, familjeliv, fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället.$$I anslutning till avdelningen finns träningslokaler och närhet till fina miljöer utomhus för träning. Det finns tillgång till bassäng, träningslägenhet, datarum och trädgård. Viss del av träningen sker ute.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare, sjuksköterskor och psykologer, oavsett var du befinner dig och tid på dygnet. Få hjälp med professionell bedömning, behandling och recept eller remiss till vidare vård – inom bara några minuter.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Fakta

Telefon

026 - 27 84 47
026 - 27 86 30

Växelnummer:
026 - 15 40 00
Besöksadress
Lasarettsleden 4,811 60 Sandviken - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Ej angivet
Besökstider för anhöriga
  • Ej angivet
Besöksregler
Parfym, eteriska oljor och starkt doftande rakvatten ska inte användas eftersom många är allergiska och känsliga för starka dofter. I Region Gävleborgs lokaler råder nötförbud vilket betyder att det är förbjudet att ha nötter på sjukhuset och på avdelningen. Avdelningens besökstider är vardagar 16.00-20.00 och helger 13.00-20.00. Var vänlig att respektera besökstiderna. Sjukhusets entré är öppen vardagar 7.00-16.30. På helger är dörrarna låsta. Vid ingång Rosenträdgården på sjukhusets södra gavel
Remisskrav
Din läkare kan skicka en remiss till oss. Du kan också själv skicka en så kallad egen vårdbegäran. En egen vårdbegäran bedöms på samma sätt av vårdavdelningen som om den vore en remiss från läkare, men det är viktigt att komma ihåg att en egen vårdbegäran inte betyder att du har rätt att få specialistvård. Som vårdsökande kan du då istället bli hänvisad till din hälsocentral eller till egenvård. Egen vårdbegäran kan inte göras till alla verksamheter.
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?