karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
10
4
Specialistområden

Röntgenläkare i Haga

På vården.se kan du jämföra 1 Röntgenläkare i Haga. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
19 mottagningar i närheten av Haga

Vad har röntgenläkare i Haga för snittbetyg?

I Haga ligger snittbetyget för röntgenläkare på 3.15, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din röntgenläkare? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och röntgenläkare i Haga.

Vilken röntgenläkare är bäst i Haga?

Att välja vilken röntgenläkare i Haga du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra röntgenläkare baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De röntgenläkare med bästa snittbetyg i Haga på Vården.se är:

Så tycker patienter om röntgenläkare i Haga

 • Jag blev jättenöjd. Skulle göra MR och var på tok för tidig. Kom in direkt. Är spruträdd och fick jättefint bemötande. Allt var över på mindre än en kvart. Sådant uppskattas.

  – Vivi Q. Unilabs Haga Röntgen, Göteborg

 • Så trevlig personal här!

  – Lena L. Unilabs Haga Röntgen, Göteborg

 • Idag fick jag oerhört bra hjälp på Capio i Haga. Det ordnades en tid för ultraljudsundersökning trots att det skulle förbeställas. Oerhört serviceminded personal på på plats idag och en mycket trevlig läkare som hjälpte mig innan han började med de de bokade tiderna. Tack för hjälpen🧡

  – Monica A. Unilabs Haga Röntgen, Göteborg

 • Tack för väldigt fin service den 16/3 !

  – Ingegerd D. Unilabs Haga Röntgen, Göteborg

 • Har tidigare inte varit positiv till personal men de två senaste gångerna har jag blivit mycket bra emottagen både i kassan och sköterskan som gjorde min magnetröntgen igår var underbar och mycket duktig

  – Sinikka H. Unilabs Haga Röntgen, Göteborg

Vilka röntgenläkare i Haga har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa röntgenläkare:

Vad är en röntgenläkare?

En röntgenläkare, även känd som radiolog och röntgenolog, är en medicinsk specialist inom området radiologi. Röntgenläkare arbetar främst på sjukhus och kliniker där de bedömer och rapporterar resultaten av bildundersökningar från röntgenundersökningar. De spelar en viktig roll i att identifiera avvikelser, sjukdomar eller skador i kroppen genom att noggrant analysera bilderna och ställa korrekta diagnoser. Röntgenläkare arbetar oftast tillsammans med annan vårdpersonal, såsom kirurger och onkologer.

Vad gör en röntgenläkare?

Deras huvudsakliga arbetsuppgift är att tolka bilder från olika former av röntgenundersökningar för att identifiera eventuella avvikelser, skador eller sjukdomar. En röntgenläkare arbetar oftast med ultraljud, CT, MRT och konventionell radiologi. Deras arbete bidrar till att ge viktig information till andra vårdpersonal för att planera och genomföra lämpliga behandlingar och ingrepp.