karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Röntgenläkare i Falun

På vården.se kan du jämföra 1 Röntgenläkare i Falun. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
6 mottagningar i närheten av Falun

Vad har röntgenläkare i Falun för snittbetyg?

I Falun ligger snittbetyget för röntgenläkare på 4.5, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din röntgenläkare? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och röntgenläkare i Falun.

Vilken röntgenläkare är bäst i Falun?

Att välja vilken röntgenläkare i Falun du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra röntgenläkare baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De röntgenläkare med bästa snittbetyg i Falun på Vården.se är:

Så tycker patienter om röntgenläkare i Falun

Vilka röntgenläkare i Falun har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga röntgenläkare i Falun som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en röntgenläkare på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en röntgenläkare?

En röntgenläkare, även känd som radiolog och röntgenolog, är en medicinsk specialist inom området radiologi. Röntgenläkare arbetar främst på sjukhus och kliniker där de bedömer och rapporterar resultaten av bildundersökningar från röntgenundersökningar. De spelar en viktig roll i att identifiera avvikelser, sjukdomar eller skador i kroppen genom att noggrant analysera bilderna och ställa korrekta diagnoser. Röntgenläkare arbetar oftast tillsammans med annan vårdpersonal, såsom kirurger och onkologer.

Vad gör en röntgenläkare?

Deras huvudsakliga arbetsuppgift är att tolka bilder från olika former av röntgenundersökningar för att identifiera eventuella avvikelser, skador eller sjukdomar. En röntgenläkare arbetar oftast med ultraljud, CT, MRT och konventionell radiologi. Deras arbete bidrar till att ge viktig information till andra vårdpersonal för att planera och genomföra lämpliga behandlingar och ingrepp.