karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
1
0

Röntgenläkare barn och ungdom i Frölunda Torg

På vården.se kan du jämföra 0 Röntgenläkare, barn och ungdom i Frölunda Torg. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
1 mottagning i närheten av Frölunda Torg

Vad har röntgenläkare, barn och ungdom i Frölunda Torg för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på röntgenläkare barn och ungdom i Frölunda Torg. Lämna gärna ett omdöme om just din röntgenläkare barn och ungdom i Frölunda Torg så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken röntgenläkare, barn och ungdom är bäst i Frölunda Torg?

Eftersom det inte finns några omdömen på röntgenläkare, barn och ungdom i Frölunda Torg idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken röntgenläkare, barn och ungdom som passar bäst för just dig.

Vilka röntgenläkare, barn och ungdom i Frölunda Torg har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga röntgenläkare, barn och ungdom i Frölunda Torg som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en röntgenläkare barn och ungdom på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en röntgenläkare barn och ungdom?

En röntgenläkare för barn och ungdomar är en medicinsk specialist i radiologi som fokuserar på att tolka och använda radiologiska bilder för att diagnostisera och behandla sjukdomar och skador hos unga patienter. Röntgenläkaren använder sig av avancerad medicinsk bildteknik (röntgen) för att identifiera olika medicinska tillstånd hos unga patienter. Röntgenläkare för barn och ungdomar arbetar främst på barnsjukhus, specialiserade vårdinrättningar och privata mottagningar. 

Vad kan en röntgenläkare barn och ungdom hjälpa till med?

En röntgenläkare som arbetar med barn och ungdomar har som främsta arbetsuppgift att tolka och analysera medicinska bilder för att diagnostisera olika sjukdomar och skador hos patienterna. Röntgenläkarna som är specialiserade på barn och ungdomar kan hjälpa till med att identifiera frakturer, lunginflammation, hjärnskador eller problem i buken.