karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
1
1

Neurolog barn och ungdom i Angered

På vården.se kan du jämföra 1 Neurologer, barn och ungdom i Angered. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
4 mottagningar i närheten av Angered

Vad har neurologer, barn och ungdom i Angered för snittbetyg?

I Angered ligger snittbetyget för neurologer, barn och ungdom på 2.75, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din neurolog barn och ungdom? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och neurologer, barn och ungdom i Angered.

Vilken neurolog barn och ungdom är bäst i Angered?

Att välja vilken neurolog barn och ungdom i Angered du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra neurologer, barn och ungdom baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De neurologer, barn och ungdom med bästa snittbetyg i Angered på Vården.se är:

Vilka neurologer, barn och ungdom i Angered har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa neurologer, barn och ungdom:

Vad är en barnneurolog?

En barnneurolog är en läkare som har specialiserat sig inom neurologi för barn och ungdomar. Barnneurologer har kunskap och erfarenhet när det gäller att diagnostisera och behandla sjukdomar och störningar som påverkar barns nervsystem.

Vad kan en neurolog barn och ungdom hjälpa till med?

En barnneurolog kan hjälpa till med en rad olika sjukdomar och tillstånd hos barn och ungdomar. Barnneurologer kan behandla epilepsi, hjärnförlamning, migrän, neuromuskulära sjukdomar och neurologiska utvecklingsstörningar som autism och ADHD. De kan också arbeta med barn som har rörelsesvårigheter, talfördröjningar och inlärningssvårigheter som kan kopplas till neurologiska problem. Barnneurologer utför olika typer av neurologiska tester och undersökningar för att kunna göra en diagnos och göra en behandlingsplan. Genom att arbeta tillsammans med familjen och andra specialister, kan en barnneurolog hjälpa till att förbättra livskvaliteten för barn och ungdomar med neurologiska störningar.