karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
2
2

Magnetröntgenverksamhet i Halmstad

På vården.se kan du jämföra 4 Magnetröntgenverksamheter i Halmstad. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
6 mottagningar i närheten av Halmstad
specialist care
5.0 (1)

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
specialist care

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Familjeläkaren i Sverige
Digital vårdgivare
Röntgen Ängelholm

Vill du komma i kontakt med mottagningen?

Vad har magnetröntgenverksamheter i Halmstad för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på magnetröntgenverksamhet i Halmstad. Lämna gärna ett omdöme om just din magnetröntgenverksamhet i Halmstad så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken magnetröntgenverksamheter är bäst i Halmstad?

Eftersom det inte finns några omdömen på magnetröntgenverksamheter i Halmstad idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken magnetröntgenverksamheter som passar bäst för just dig.

Så tycker patienter om magnetröntgenverksamheter i Halmstad

  • Andra gången jag får en ny höftled i Halmstad , oerhört trevligt bemötande och kompetent personal med erfarenhet. Att få en ny höft och kunna gå ut utan kryckor dagen efter är ett stort mått av framgång. Linus och övrig personal gjorde ett utomordentligt bra jobb med mig att kunna gå 5 100 steg dagen efter operationen utan smärta, wow,. TACK

    – Bosse F. Capio Movement AB, Halmstad

Vilka magnetröntgenverksamheter i Halmstad har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa magnetröntgenverksamheter:

Vad är en magnetröntgenverksamhet?

En magnetröntgenverksamhet specialiserar sig på att utföra undersökningar med magnetröntgen, också kända som magnetresonanstomografi (MRT). Denna avancerade bildteknik används för att skapa detaljerade tvärsnittsbilder av kroppens insida och organ, utan att använda röntgenstrålning.

Vad kan man få hjälp med på en magnetröntgenverksamhet?

På en magnetröntgenverksamhet kan man få hjälp med magnetröntgenundersökningar av olika skäl. MRT används för att undersöka olika system i kroppen, inklusive hjärnan, ryggraden, leder, muskler, mjukvävnad och inre organ. En magnetröntgenverksamhet kan hjälpa till att identifiera och diagnostisera problem som hjärntumörer, skador på leder och muskler, problem med blodkärl eller blodflöde, problem med inre organ, och mycket mer. Magnetröntgenverksamheter är bemannade av specialutbildade radiologer och röntgensjuksköterskor som kan utföra och tolka resultaten av magnetröntgenundersökningarna.