karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Endokrinolog i Karlshamn

På vården.se kan du jämföra 1 Endokrinologer i Karlshamn. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
2 mottagningar i närheten av Karlshamn

Vad har endokrinologer i Karlshamn för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på endokrinolog i Karlshamn. Lämna gärna ett omdöme om just din endokrinolog i Karlshamn så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken endokrinologer är bäst i Karlshamn?

Eftersom det inte finns några omdömen på endokrinologer i Karlshamn idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken endokrinologer som passar bäst för just dig.

Vilka endokrinologer i Karlshamn har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga endokrinologer i Karlshamn som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en endokrinolog på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en endokrinolog?

En endokrinolog är en specialistläkare som fokuserar på endokrina systemet. Det endokrina systemet innefattar de olika körtlarna i kroppen och de hormoner som de producerar. Dessa körtlar inkluderar bland annat sköldkörteln, binjurarna, bukspottkörteln och hypofysen.

Vad gör en endokrinolog?

En endokrinolog är ansvarig för att diagnostisera och behandla endokrin sjukdom och störningar som påverkar hormonbalansen i kroppen. De kan hjälpa dig som lider av problem som diabetes, sköldkörtelsjukdomar, hormonella obalanser, över- eller underproduktion av hormoner, eller störningar i könsorganen. Till exempel kan du få behandling för struma, hypetyreos eller Addisons sjukdom.

Kan man träffa en endokrinolog utan remiss?

För att träffa en endokrinolog behöver man vanligtvis en remiss från sin allmänläkare eller en annan specialistläkare, men på vissa mottagningar kan man träffa en endokrinolog privat utan remiss.