karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
1
Öppettider
0
0

Audionom i Gävle

På vården.se kan du jämföra 5 Audionomer i Gävle. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
8 mottagningar i närheten av Gävle

Vad har audionomer i Gävle för snittbetyg?

I Gävle ligger snittbetyget för audionomer på 4.81, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din audionom? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och audionomer i Gävle.

Vilken audionom är bäst i Gävle?

Att välja vilken audionom i Gävle du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra audionomer baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De audionomer med bästa snittbetyg i Gävle på Vården.se är:

Så tycker patienter om audionomer i Gävle

  • Avdelningens arbete är helt avgörande för alla med nedsatt hörsel. Avdelningen avhjälper hinder för kommunikation och bidrar därmed till att individer med nedsatt hörsel kan kommunicera och få ett rikare socialt liv stället för att bli ensam och isolerad. Ensamhet leder till förtida död, vilket avdelningens proffsiga arbete effektivt motverkar via sina insatser. Detta bör beaktas vid kommande lönerevision. Tekniska hörselvården är öronens räddningsplanka samt den hörselnedsattes viktigaste bundsförvant. Avdelningen bör uppskattas mer för sitt idoga arbete samt utmärkta bemötande

    – Andrew S. Teknisk hörselvård Gävle

Vilka audionomer i Gävle har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga audionomer i Gävle som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en audionom på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad gör en audionom?

En audionom hjälper människor som har nedsatt eller skadad hörsel att höra bättre och få en enklare vardag. Audionomen kan utreda hörselproblem och hjälpa dig som har en hörselskada att prova ut hörselhjälpmedel om du behöver.

Det kan en audionom hjälpa till med

Audionomens främsta uppgift är att hjälpa personer med nedsatt hörsel genom att ta fram rehabiliteringsplaner. Det kan till exempel handla om att prova ut hörapparater eller att hitta verktyg för att anpassa arbetsplatsen.

Andra viktiga delar i audionomens yrke är att:

  • ge råd till dig som har en hörselskada och till dina anhöriga 
  • göra hörseltest
  • skapa individanpassade hörselskydd.

Boka tid hos en audionom

Om du upplever att din hörsel har förändrats eller om du behöver genomgå ett hörseltest, kan du boka tid hos en audionom. I de flesta fall behöver du ingen remiss för att besöka en audionom, utan du kan själv boka en tid. 

På Vården.se kan du själv jämföra, söka och boka en tid hos en audionom som passar dig!