Bunkeflostrand
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
0

Arbetsterapeut i Bunkeflostrand

På vården.se kan du jämföra 0 Arbetsterapeuter i Bunkeflostrand. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
4 mottagningar i närheten av Bunkeflostrand
ADHDdoktorn
Digital vårdgivare
primary care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
primary care

Inga tillgängliga tjänster att boka online
primary care

Inga tillgängliga tjänster att boka online

Vad har arbetsterapeuter i Bunkeflostrand för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på arbetsterapeut i Bunkeflostrand. Lämna gärna ett omdöme om just din arbetsterapeut i Bunkeflostrand så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken arbetsterapeuter är bäst i Bunkeflostrand?

Eftersom det inte finns några omdömen på arbetsterapeuter i Bunkeflostrand idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken arbetsterapeuter som passar bäst för just dig.

Vilka arbetsterapeuter i Bunkeflostrand har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga arbetsterapeuter i Bunkeflostrand som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en arbetsterapeut på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en arbetsterapeut?

En arbetsterapeut arbetar för att personer ska kunna leva ett självständigt liv efter att varit med om en sjukdom eller skada, eller om de har en medfödd funktionsnedsättning. De hjälper människor med träning och hjälpmedel i syfte att de ska få en fungerande vardag. Det kan till exempel handla om att hitta stöd för att sköta personlig hygien, boende eller arbete.

En arbetsterapeuts arbetsuppgifter innefattar bland annat att

  • prova och skriva ut tekniska hjälpmedel, till exempel rullstol
  • se till att bostaden eller arbetsplatsen är anpassad till den person som behöver stöd i det dagliga livet
  • handleda anhöriga i hur de ska hjälpa personen som behöver stöd.

Vad gör en arbetsterapeut på vårdcentral?

Du behöver ingen remiss för att träffa en arbetsterapeut, utan kan komma i kontakt med en arbetsterapeut via din vårdcentral. På vårdcentralen ingår arbetsterapeuten ofta i ett team bestående av fysioterapeuter, läkare, psykologer och dietister. Tillsammans ser de till helheten hos en person som behöver stöd för att planera träning, hjälpmedel och måltider, så att hen kan leva ett så självständigt liv som möjligt.

Hur lång utbildning behövs för att bli arbetsterapeut?

En person som vill bli arbetsterapeut behöver gå Arbetsterapeututbildningen. Längden på utbildningen för att bli arbetsterapeut är tre år och omfattar 180 hp. Därefter kan personen få legitimation hos Socialstyrelsen för att bli legitimerad arbetsterapeut.