När nervsystemet fungerar optimalt kan hela kroppen prestera, återhämta sig och må bättre.
Kiropraktik är en behandlingsform som fokuserar på kroppens rörelseapparat och nervsystem. Genom specifika manuella tekniker arbetar kiropraktorn med att återställa funktion i leder, muskler och nervsystem. När nervsystemet fungerar optimalt kan kroppen bättre hantera belastning, återhämta sig från skador och bibehålla god hälsa. Hos oss är kiropraktik ett av våra viktigaste verktyg, men vårt arbete handlar om mer än bara ryggbesvär. Vi ser kroppen som en helhet där rörelse, belastning, nervsystem och livsstil samverkar för att skapa bästa möjliga hälsa.
Behandlingen börjar med en noggrann behovsanalys där vi går igenom din livssituation, dina besvär och dina mål. Därefter görs en klinisk undersökning där vi analyserar kroppens rörelsemönster, belastning och funktion i leder och muskler. Utifrån detta skapas en individuell behandlingsplan som kan inkludera kiropraktiska justeringar, mjukdelsbehandling, rörelseövningar och rådgivning kring träning och livsstil.
Kiropraktik kan hjälpa vid exempelvis rygg- och nacksmärta, huvudvärk, idrottsskador och överbelastningsbesvär. Med vår specialinriktning inom idrott arbetar vi ofta med personer som vill optimera sin prestation och få ut det bästa av sin kropp – men behandlingen passar lika bra för vardagsmotionärer, kontorsarbetare och hela familjer. Vi ser varje individ som unik och arbetar både med enskilda personer och familjer, där förståelse och samverkan kan bidra till bättre hälsa och livskvalitet för alla.
Välkommen att boka tid hos Trelleborgs Kiropraktorklinik!
Välkommen till Trelleborgs Kiropraktorklinik! På Trelleborgs Kiropraktorklinik får du hjälp av en kiropraktor med över 30 års erfarenhet av att diagnostisera och behandla besvär i rörelseapparaten. Här möts du av ett personligt och professionellt bemötande med fokus på att hitta orsaken till dina...
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Webbsida
kiropraktorkliniken.se