Copyright © 2026 Vården Online Sverige AB

Hos oss på Svea KBT Linköping får du stöd genom individuell terapi med legitimerad psykolog. Vi erbjuder en trygg plats där du får prata om det som känns svårt och där vi tillsammans arbetar för att hitta nya sätt att hantera vardagen.
I terapin utforskar vi dina tankar, känslor och beteenden för att förstå mönster som påverkar ditt mående. Din psykolog hjälper dig steg för steg att utveckla strategier för förändring och bättre psykiskt välbefinnande.
Våra psykologer är legitimerade och utbildade vid svenska universitet. De har bred erfarenhet av psykisk ohälsa, relationer och personlig utveckling. Vi arbetar enligt de nationella riktlinjerna för psykologisk behandling och ser till att hålla oss uppdaterade med vetenskaplig forskning för att kunna erbjuda behandling av hög kvalitet.
Oro, ångest och nedstämdhet
Stress och utmattning
Relationsproblem och självkänsla
Livskriser och stora förändringar
Andra psykiska svårigheter som känns överväldigande
Vi erbjuder korta väntetider, flexibla tider och möjlighet till både fysiska och digitala samtal – så att du kan få hjälp på det sätt som passar dig bäst.
Hos oss på Svea KBT Linköping får du professionell hjälp av legitimerade psykologer med bred erfarenhet av psykisk ohälsa samt personlig och relationsbaserad utveckling. Vi finns centralt på Sankt Larsgatan 22A och erbjuder ett brett utbud av terapitjänster för vuxna, barn, ungdomar och par — all...
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!

Leg. Psykolog

Webbsida