Copyright © 2026 Vården Online Sverige AB

Individuell terapi är ett samtal mellan dig och en legitimerad psykolog där fokus ligger på dina behov och din situation. På Svea KBT Kungsholmen erbjuder vi professionellt stöd för att förstå och hantera tankar, känslor och beteenden som skapar svårigheter i vardagen.
Terapin bygger på kognitiv beteendeterapi (KBT), en metod med starkt forskningsstöd som hjälper dig att hitta nya strategier och verktyg för förändring. Behandlingen anpassas alltid efter dig – oavsett om du vill arbeta med specifika problem eller utvecklas på ett mer övergripande plan.
Ångest, oro och panikattacker
Nedstämdhet och depression
Stress, utmattning och återhämtning
Relationer och självkänsla
Livskriser och svåra förändringar
Neuropsykiatriska svårigheter som ADHD eller autism
Hos oss får du en trygg, empatisk och professionell kontakt där du får utrymme att prata öppet och samtidigt få stöd i att ta steg mot förändring.
På vår mottagning på Kungsholmen i Stockholm möter du Svea KBT – en privat psykologmottagning med legitimerade psykologer. Här får du professionell hjälp när du mår psykiskt dåligt eller vill utvecklas personligt. Till mottagningen är alla välkomna – vuxna, ungdomar, barn och par. Hos Svea KBT Ku...
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!

Leg. Psykolog

Leg. Psykolog