Copyright © 2026 Vården Online Sverige AB

Svea KBT City vid Hötorget erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ där du kan gå i terapi hos en psykologstudent. Första samtalet kostar endast 99 kr och är 45 minuter långt, medan fortsättningssamtal kostar 590 kr per gång.
Psykologstudenterna på Svea KBT City är samtalsterapeuter med KBT-inriktning och har både teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet av samtalsterapi. De befinner sig i slutet av sin femåriga psykologutbildning vid ett svenskt universitet och har uppdaterade kunskaper inom modern forskning. Samtliga studenter arbetar alltid under regelbunden handledning av erfarna och legitimerade psykologer. Alla terapeuter på Svea KBT – både legitimerade och studenter – utgår från KBT som behandlingsmetod.
Hos oss kan du själv välja om du vill träffa en psykologstudent fysiskt på mottagningen vid Hötorget eller via videosamtal, beroende på vad som passar dig bäst.
Välkommen att boka tid hos en av våra kunniga psykologstudenter på Svea KBT City!
På Kungsgatan50, mitt i centrala Stockholm och bara några steg från Hötorget, hittar du Svea KBT City. Här möter du erfarna och engagerade psykologer som kan hjälpa dig när livet känns svårt. Till mottagningen är alla välkomna – vuxna, ungdomar, barn och par. Vi erbjuder ofta snabba tider, ibland...
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!

Leg. Psykolog

Leg. Psykolog