Tandläkarundersökning - för dig över 19 år

Du kan boka en vanlig tandläkarundersökning hos på Smile Östersund. Observera att du bara kan boka denna behandling om du är över 19 år.Vad ...

Boka tid hos Smile Östersund för Tandläkarundersökning - för dig över 19 år.

Tandläkarundersökning - för dig över 19 år

Vad ingår i en tandläkarundersökning?

När du går till tandläkaren, är det vanligt att gå på regelbundna tandläkarundersökningar. Det innebär att tandläkaren undersöker dina tänder, både manuellt och med röntgen, för att se:

• om du har hål i tänderna

• hur ditt tandkött ser ut

• om du riskerar att få tandlossning

Denna rutinundersökning gör man i regel en gång per år, men det kan variera från individ till individ beroende på hur mycket problem du har med dina tänder. Tandläkaren tar fram ett förslag på behandlingsprogram om du behöver åtgärda något.

Välkommen att boka din tandläkarundersökning hos oss på Smile Östersund redan idag!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Östersund erbjuder.
13.00Tis 3/6
10.40Mån 2/6
13.00Tis 3/6
10.00Mån 9/6

Östersund
Välkommen till Smile Östersund! Garantitandvården har nu blivit en del av Smile Tandvård. På Smile Östersund erbjuder vi kvalitativ och personlig tandvård med erfarna tandläkare och tandsköterskor vid rodret. Vår klinik är bekvämt belägen på Köpmangatan 42B, mitt i centrala Östersund.   Vi på Smile Östersund erbjuder: Allmäntandvård Akuttandvård Tandundersökningar Estetisk tandvård Vi erbjuder akut tandvård Behöver du akut tandvård? Hos oss kan du boka tid om olyckan är framme eller du drabbats av akut tandvärk. Boka tid genom att ringa eller mejla kliniken. Varmt välkommen till Smile Östersund!