Vi erbjuder professionella psykologsamtal för barn och ungdomar som upplever svårigheter såsom ångest, stress, depression och andra psykiska besvär. Vårt mål är att ge stöd och vägledning genom beprövade psykologiska metoder för att främja barnets välmående och utveckling.
Vi anpassar behandlingen efter varje barns individuella behov och arbetar med:
Stress och utmattning – Strategier för att hantera och minska stress
Depression – Stöd för att lindra symtom och förbättra måendet
Ångest – Verktyg för att hantera oro och skapa trygghet
Trauma och PTSD – Bearbetning av tidigare upplevelser för att minska symtom
Familjeterapi – Stöd för bättre kommunikation och relationer inom familjen
Missbruk – Hjälp att hantera och övervinna beroendeproblematik
Fobier – Trygga metoder för att gradvis minska rädslor
Föräldrastöd – Rådgivning för att bättre kunna stötta sitt barn
Behandlingen utformas i samråd med föräldrar och vårt psykologteam för att säkerställa bästa möjliga resultat. Varje session är 45 minuter lång och antalet träffar varierar mellan 8 och 20 beroende på barnets behov och situation.
Vi erbjuder både digitala och fysiska samtal i Jönköping, beroende på vad som passar bäst för barnet och familjen. Digitala möten kan vara ett smidigt alternativ om det är svårt att ta sig till mottagningen, medan fysiska träffar kan bidra till en trygg och stödjande miljö.
Kostnaden för psykologsamtal börjar från 1 350 kr per tillfälle. Behandlingens längd beror på barnets behov – vissa upplever förbättring efter några samtal, medan andra kan behöva längre stöd.
Är du osäker på om ditt barn behöver psykologhjälp? Boka ett kostnadsfritt rådgivningssamtal där vi går igenom er situation och ger rekommendationer om lämpligt stöd och behandling.