Om du lider av ångest, depression eller relaterade problem, finns Meliva vårdcentral Solna här för att hjälpa dig att må bättre.
Meliva vårdcentral Solna erbjuder behandling för en rad olika psykiska besvär, inklusive ångestsyndrom, depression, sömnsvårigheter och stressrelaterade sjukdomar. För att få bästa resultat av den psykologiska behandlingen är det viktigt att kunna delta i regelbundna sessioner. Antalet samtal anpassas efter dina behov, och planeringen sker i samråd med din psykolog och kan justeras under behandlingsprocessen.
Psykologerna på Meliva vårdcentral Solna är legitimerade och har specialkompetens inom kognitiv beteendeterapi (KBT), en behandlingsmetod som visat sig vara effektiv för många olika typer av psykiska besvär.
För att få träffa en psykolog behöver du vara listad hos Meliva vårdcentral Solna. Du kan enkelt lista dig genom att fylla i en blankett på mottagningen eller genom att göra det via 1177. När du är listad hos oss kan vi lättare erbjuda dig en snabb tid och följa din hälsa och utveckling över tid.
Välkommen att boka tid hos psykolog på Meliva vårdcentral Solna!