Om du vill göra en grundläggande hälsokontroll som kartlägger och analyserar dina blodvärden är Hälsokontroll Bas hos Medisera Stockholm ett bra alternativ.
Hälsokontroll Bas görs med hjälp av ett blodprov på ett av våra provtagningsställen. Dina blodvärden analyseras sedan och totalt görs 21 st analyser, inom följande områden:
Vill du ha en ännu mer heltäckande analys rekommenderar vi Hälsokontroll Mellan eller Hälsokontroll Stor, som innehåller ytterligare analyser.
Att göra en hälsokontroll innebär att du får bättre insyn i dina värden och på så sätt bättre kontroll över din hälsa. Hälsokontroll Bas är ett bra alternativ för dig som vill ha en grundläggande kartläggning, som är mindre omfattande och kostsam än de lite större alternativen som Medisera erbjuder. Genom att veta mer om dina värden kan du få bättre förståelse för hur du kan anpassa din livsstil för att må bättre och förebygga sjukdomar och symtom.
För att beställa Hälsokontroll Bas klickar du på knappen Boka tid nu, som tar dig till Mediseras hemsida. Där fyller du i dina uppgifter och så fort du gjort din beställning skickas en digital remiss till det provtagningsställe som du har valt. Det innebär att du har möjlighet att gå och ta provet inom bara några minuter. Efter 2-6 arbetsdagar får du dina provsvar i “Min Journal”, som du också hittar på Mediseras hemsida. Du behöver inte skapa något konto eller registrera dig, utan identifierar dig bara med BankID för att ta del av svaren. De består av en kommentar från en läkare, tillsammans med en analys som konstaterar normala eller avvikande blodvärden jämfört med referensvärden.
Tveka inte att beställa din Hälsokontroll Bas hos Medisera, redan idag!