Hälsokontroll Mellan hos Medisera Stockholm är en bred hälsokontroll som hjälper dig att ta kontroll över din hälsa.
Hälsokontrollen görs med hjälp av ett blodprov som genomgår 32 st analyser. Dessa ger dig insikter kring hur dina blodvärden ser ut i förhållande till referensvärden och kan identifiera risken för att du ska drabbas av vissa sjukdomar. I Hälsokontroll Mellan undersöks:
Hälsokontroller är ett bra sätt för dig att få förståelse för och kontroll över din hälsa. Du kan få en uppfattning om dina blodvärden och följa dem över tid, och dessutom få indikationer på om du ligger i riskzonen för att drabbas av exempelvis diabetes, hjärtinfarkt och stroke. Mycket av vår hälsa påverkas av vår livsstil, så genom att göra en hälsokontroll kan du anpassa sådant som kost, motion och rökning, för att förebygga riskerna innan de ger symtom eller allvarligare sjukdomar.
När du klickar på knappen Boka tid nu kommer du till Mesdiseras hemsida, där du fyller i dina uppgifter och lägger din beställning. Då skickas en digital remiss till det provtagningsställe som du valt och du kan gå och ta provet inom bara några minuter. Du får sedan svar i “Min Journal” efter 2-6 arbetsdagar, och du loggar enkelt in med BankID. Du behöver inte skapa något konto! Svaren består av en analys som konstaterar normala eller avvikande blodvärden jämfört med referensvärden, och kompletteras med en kommentar från en läkare.
Beställ din hälsokontroll hos Medisera Stockholm redan idag!