Stödsamtal för föräldrar och anhöriga

Boka tid hos Bonliva Care - Norrköping för Stödsamtal för föräldrar och anhöriga.

från 1500kr

Som förälder eller anhörig till ett barn med psykiatrisk problematik kan det vara utmanande att veta hur du bäst kan ge stöd och hantera vardagen. Vi erbjuder stödsamtal med erfarna psykologer för att hjälpa dig att navigera genom dessa utmaningar. Våra psykologer har lång erfarenhet av att arbeta med föräldrar och anhöriga till barn och ungdomar med olika psykiatriska tillstånd, funktionsnedsättningar och behov.

Flexibla alternativ – På plats eller digitalt

Du kan boka ett samtal via vår digitala plattform för bekvämlighet och flexibilitet, eller träffa oss personligen på mottagningen. Varje session varar i 60 minuter, och vi anpassar samtalet efter din och din familjs behov.

Boka tid på plats eller digitalt via Boka tid-knappen. Har du svårt att hitta en tid som passar? Tveka inte att kontakta oss08 515 13 410, så hjälper vi dig gärna att boka ett samtal.

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Bonliva Care - Norrköping erbjuder.

Norrköping
Varmt välkommen till Bonliva Care i Norrköping!  Bonliva Care  är en del av Region Östergötlands vårdval och erbjuder psykologisk samtalsbehandling för personer som är 17 år eller äldre som kommer på remiss från psykiatrin, samt neuropsykiatriska utredningar på remiss för alla åldrar. Vårt team på Norrköpingsmottagningen består av legitimerade psykologer och psykoterapeuter med erfarenhet av olika behandlingsmetoder. Vi erbjuder snabb och effektiv service och vårt mål är alltid att din väntetid ska bli så kort som möjligt. I Norrköping erbjuder vi:   • Psykologisk samtalsbehandling för personer över 17 år och äldre på remiss (behandling av depression, ångest, PTSD, tvångssyndrom och andra psykiska tillstånd)  • Neuropsykiatriska utredningar på privat basis (t.ex. ADHD, autism)  • Intygstjänster . Om vår mottagning i Norrköping Vårt team på Norrköpingsmottagningen består av legitimerade psykologer och psykoterapeuter med erfarenhet av olika behandlingsmetoder. Vi erbjuder snabb och effektiv service och vårt mål är alltid att din väntetid ska bli så kort som möjligt. Som regel tar det två till fyra veckor från det att vi mottar din remiss tills du haft ditt första samtal. Boka ett kostnadsfritt rådgivningssamtal   För att du ska kunna fatta rätt beslut om din vård erbjuder vi ett kostnadsfritt rådgivningssamtal tillsammans med en av våra administratörer. Tillsammans går vi igenom dina behov och planerar för nästa steg. Hitta till oss Vår mottagning ligger på Repslagaregatan 15 i centrala Norrköping , med goda förbindelser till kollektivtrafik. Om du önskar hjälp digitalt kan vi även erbjuda det.  Varmt välkommen till Bonliva Care!