Vi erbjuder professionella psykologsamtal för barn och ungdomar som möter olika svårigheter, såsom ångest, stress, depression eller andra psykiska besvär. Vårt mål är att hjälpa ditt barn att må bättre och utvecklas genom effektiva psykologiska metoder.
Vår behandling anpassas efter ditt barns unika behov och kan täcka flera olika områden:
Stress och utmattning: Hjälp att hantera och minska stress på ett långsiktigt hållbart sätt.
Depression: Arbeta för att lindra symtom och skapa bättre förutsättningar för välmående.
Ångest: Ge stöd och verktyg för att minska ångest och förbättra barnets livskvalitet.
Trauma och PTSD: Bearbeta tidigare upplevelser och minska symtom på PTSD.
Familjeterapi: Förbättra kommunikation och relationer inom familjen.
Missbruk: Stöd för att övervinna missbruksproblem.
Fobier: Arbeta tillsammans med en psykolog/terapeut för att övervinna olika fobier.
Föräldrastöd: Vägledning och hjälp för att stötta ditt barn genom svårigheter.
Varje behandlingsplan skapas tillsammans med er som föräldrar och vårt team. Behandlingen baseras på barnets behov och den mest lämpliga metoden för att uppnå resultat. Sessionerna är vanligtvis 45 minuter långa och behandlingen kan sträcka sig över 8–20 träffar beroende på barnets problematik.
Vi erbjuder både digitala och fysiska psykologsamtal i Stockholm, beroende på vad som passar er bäst. Om ni har svårt att ta er till mottagningen kan online-samtal vara ett bekvämt alternativ, men vi ser också fördelar med att mötas fysiskt för att skapa en trygg och stödjande miljö.
Psykologsamtal för barn och ungdomar kostar från 1 350 kr per tillfälle. Många barn kan snabbt börja må bättre efter några samtal, men i vissa fall krävs längre behandlingsperioder för att uppnå varaktiga resultat.
Om du är osäker på om ditt barn skulle må bra av psykologsamtal, kan du boka ett kostnadsfritt rådgivningssamtal. Tillsammans går vi igenom er situation för att ge en rekommendation om vilket stöd och vilken typ av behandling som passar bäst.