Behandling av ryggskott
1/2

Naprapatlandslaget Kalmar

karta knapp bakgrund

Torsåsgatan 1G, Kalmar

Öppet måndag från 08:00

Naprapatlandslaget Kalmar

Akupunktur

Pris: 795 kr

Massage

Pris: 995 kr

Krampar eller hugger det till i ryggen? Då kan du ha fått ryggskott. Hos Naprapatlandslaget Kalmar kan vi hjälpa dig lindra besvären och bli av med ditt ryggskott.

Om ryggskott

Du har mest troligt drabbats av ryggskott om du får ont i ryggen som gör att du får problem att röra dig som vanligt. Du kan helt plötsligt uppleva en krampande, huggande och smärtsam känsla och att ryggen låser sig. Det kan då bli svårt att resa sig helt upp, och man står istället lite framåtlutad. Hur länge man har ryggskott beror på flera faktorer; man kan ha det i några dagar, till några veckor. Ryggskott är inte alls farligt, men det är begränsande och kan göra väldigt ont.

Naprapatlandslaget Kalmar behandlar ryggskott

Våra duktiga naprapater arbetar med att återställa normalfunktionen i din kropp när du får ont. När det gäller ryggskott kan det handla om nedre delen av bröstryggen, att ländryggen låst sig, eller att en bäckenled skapar problemet. Vi behandlar genom att justera den led som behöver röra på sig på ett bättre sätt. Dessutom lindrar vi dina besvär av de krampande och smärtsamma musklerna genom neurologisk akupunktur och muskelbehandling. Du får också skräddarsydda tips och hemövningar som hjälper din rygg blir bättre så snart som möjligt.

Genom att besöka oss på Naprapatlandslaget Kalmar kan du bli av med ditt ryggskott!

Om oss

Välkommen till Naprapatlandslaget - världens största naprapatkedja!

Naprapatlandslaget Kalmar hittar du på Torsåsgatan 1 G i Kalmar. Här träffar du kunniga naprapater som hjälper dig med alla tänkbara besvär från muskler och leder.

Vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling

Redan 1998 träffades vi som grundade Naprapatlandslaget, på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan. Det vi alla hade gemensamt var att vi drömde om att hjälpa människor bli friska genom naprapati. Anledningen till att Naprapatlandslaget startades var att vi kände att det saknades en stor aktör i branschen, och bestämde oss för att grunda det som skulle bli världens största naprapatkedja. Idag har vi ett fantastiskt gäng kunniga och kompetenta naprapater som alla jobbar mot vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling!

Vi hjälper dig med dina besvär

Hos Naprapatlandslaget Kalmar kan du få behandling för en rad olika besvär från muskler och leder, till exempel:

  • Ont i knät
  • Ont i höften
  • Hälsporre
  • Migrän
  • Ryggskott
  • Huvudvärk
  • Ischias
  • Ont i ryggen
  • Diskbråck
  • Tennisarmbåge

Behandlingen anpassas alltid efter just dina behov och vi arbetar med flera olika metoder, som till exempel manipulation, mobilisering, triggerpunktsbehandling, massage, stretching, och akupunktur.

Boka en tid hos oss på Naprapatlandslaget Kalmar, redan idag!

Informationen uppdaterades 13:40 - 14 jun, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00
Loading map

Relaterade kategorier