Besök hos hudläkare

Välkommen till de kunniga och erfarna hudläkarna på GHM Göteborgs Hudläkarmottagning! Här kan du få hjälp med alla tänkbara hudbesvär.Specia...

Boka tid hos GHM Göteborgs Hudläkarmottagning för Besök hos hudläkare.

1300kr
I priset ingår recept och klinisk undersökning, som behövs för att ställa diagnos. Om det behöver göras ytterligare provtagningar tillkommer kostnader för det. Vävnadsprov: 1200 kr, blodprov: från 100 kr.

Specialister på hudsjukdomar

Om du har besvär från huden kan de erfarna specialisterna på GHM Göteborgs Hudläkarmottagning ställa diagnos och ge behandling. Vid första besöket får du berätta om dina besvär och läkaren tittar på huden, ibland med hjälp av speciell utrustning, för att kunna göra en bedömning. Ofta räcker detta för att ställa diagnos, men ibland kan ett vävnadsprov eller blodprov också behöva tas.

Vanliga besvär som hudläkaren kan hjälpa till med

Hudläkare kan både undersöka, ställa diagnos och behandla olika typer av hudåkommor. De är specialister inom hudsjukdomar, eller dermatologi, och kan bland annat hjälpa dig med:

• Akne

• Eksem

• Psoriasis

• Rosacea

• Perioral dermatit

• Hudförändringar/födelsemärken

• Vårtor

Vad kostar besöket?

I priset för besöket ingår recept och klinisk undersökning, som behövs för att ställa diagnos. Om det behöver göras ytterligare provtagningar tillkommer kostnader för det. Det kan till exempel röra sig om:

Vävnadsprov: 1200 kr

Blodprov: från 100 kr

Välkommen att boka tid hos en hudläkare på GHM Göteborgs Hudläkarmottagning, redan idag!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som GHM Göteborgs Hudläkarmottagning erbjuder.

Inom Vallgraven
Varmt välkommen till GHM Göteborgs Hudläkarmottagning! Mitt i centrala Göteborg hittar du GHM Göteborgs Hudläkarmottagning. Vi är en specialistmottagning som arbetar med att bedöma och behandla olika hudsjukdomar. Alla våra hudläkare på mottagningen har lång erfarenhet inom dermatologi och ser alltid till att ge dig som patient ett professionellt bemötande. Du behöver inte remiss för att boka en tid hos oss. Välkommen! GHM Göteborgs Hudläkarmottagning är en del av Diagnostiskt Centrum Hud. Vi tar emot privatbetalande patienter vilket innebär att du kan träffa hudläkare utan remiss. Det innebär kortare väntetid, men du står för kostnaden själv, inklusive provtagningar och behandlingar. Du hittar vår prislista längre ner på sidan. Observera att du måste betala på plats, det finns ingen möjlighet till betalning via faktura. Uteblivna besök eller avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt pris. Det här kan våra hudläkare hjälpa dig med  Du kan vända dig till oss med både akuta och kroniska besvär, som till exempel: Psoriasis Rosacea Hudcancer/malignt melanom Akne Eksem Bedömning av hudföräringar Leverfläckar Hudutslag Svampinfektioner Vårtor Hitta till GHM Göteborgs Hudläkarmottagning Du hittar till vår mottagning på Slussplatsen 1 i Göteborg, mitt emot centralstationen. Du tar dig enklast till oss genom att gå en kort promenad från centralstationen, annars finns även parkering att tillgå på gatan utanför kliniken. Priser hos GHM Göteborgs Hudläkarmottagning Besök hos hudläkare 1200 kr Utredning av hudförändringar Vävnadsprov: 1200 kr Blodprov: från 100 kr Borttagning av hudförändringar Operation av hudförändring: 3500 kr Alla priser gäller en hudförändring. Om det är flera förändringar som ska tas bort får du ett kostnadsförslag utifrån antal och omfattning. Välkommen att boka en tid hos oss på GHM Göteborgs Hudläkarmottagning, så hjälper vi dig med dina hudåkommor!

GHM Göteborgs Hudläkarmottagning får blandade omdömen från patienter. Många uppskattar den professionella och kunniga personalen samt det trevliga bemötandet, medan andra uttrycker missnöje med de höga kostnaderna och kommunikationsbrister. Mottagningen är särskilt uppmärksammad för snabb och effektiv behandling och att de inte kräver remiss. Samtidigt har kritik riktats mot deras höga kostnader och strikta avbokningsregler. Några patienter önskar bättre tillgänglighet per telefon.
Professionell och kunnig personal
Bra atmosfär och mottagande
Höga kostnader
Brister i kommunikation
Oflexibla regler vid avbokning
Ingen remiss krävs
Begränsad tillgänglighet via telefon
hudproblem, akuta fall, privatbetalande patienter
*Sammanfattat från Google (25) & Hitta (5).

1 omdöme
Mats L.