Behandling av hÀlsporre

Har du fÄtt ont under hÀlen? MisstÀnker du att du kan ha fÄtt hÀlsporre? DÄ kan vi pÄ Naprapatlandslaget Eskilstuna hjÀlpa dig.Vad innebÀr h...

LĂ€s mer

Boka tid hos Naprapatlandslaget Eskilstuna för Behandling av hÀlsporre.

frÄn 795kr
Helg & röda dagar: 920 kr Studentpris: 665 kr (helgpris 800 kr)

Vad innebÀr hÀlsporre?

Om du fÄr ont under hÀlen, precis i hÀlens framkant, sÄ kan det vara hÀlsporre. Det kan ibland bli sÄ att senan omvandlas till ben vid infÀstningen i hÀlbenet, vilket Àr en vanlig reaktion frÄn kroppen nÀr man utsatts för en kroniskt ökad belastning. MÄnga mÀrker av det genom att gör ont under foten sÄ fort nÀr man kliver ur sÀngen upp pÄ morgonen. Vad beror det pÄ? NÀr man lÄter foten och vristen vila under natten sÄ blir belastningen extra pÄtaglig nÀr man sedan stÀller sig upp.

Vad Àr anledningen till att man fÄr hÀlsporre?

Man kan fĂ„ hĂ€lsporre nĂ€r man överbelastar ett visst omrĂ„de i sin kropp. Om du upplever obalans i dina muskler eller att vissa delar av din kropp Ă€r stela, sĂ„ finns det risk att krafterna inte fördelas optimalt. I detta fall sker dĂ„ en överbelastningen pĂ„ en vĂ€vnad i kroppen som pĂ„verkar hĂ€len. Har du en stel lĂ€ndrygg eller svaga muskler i höften kan det vara en orsak till att belastningen pĂ„ dina fötter inte fördelas pĂ„ ett bra sĂ€tt och att det Ă€r dĂ€rför du fĂ„tt hĂ€lsporre.

VÄr behandling för hÀlsporre

VĂ„ra duktiga naprapater pĂ„ Naprapatlandslaget Eskilstuna behandlar din hĂ€lsporre med samma utgĂ„ngslĂ€ge som för andra besvĂ€r: vi undersöker var funktionsfelet ligger i ditt nervsystem och Ă„tgĂ€rdar det. Genom att analysera din kropp kan vi undersöka din rygg och ifall du har svaga stabiliseringsmuskler i höften och fötter. Efter det vĂ€ljer vi en behandling som passar dig bĂ€st. Du fĂ„r ocksĂ„ övningar som du kan göra sjĂ€lv för att hĂ„lla borta hĂ€lsporren.

Har du fÄtt hÀlsporre och vill ÄtgÀrda det? Boka dÄ en tid hos vÄra naprapater hos Naprapatlandslaget Eskilstuna!

Utforska fler tjÀnster

Letar du efter nÄgot annat? Se vilka fler tjÀnster som Naprapatlandslaget Eskilstuna erbjuder.
08.00Tis 5/8
08.00Tor 7/8
08.00Fre 8/8
995 kr
795 kr

Eskilstuna
VĂ€lkommen till Naprapatlandslaget Eskilstuna! Naprapatlandslaget Ă€r vĂ€rldens största naprapatkedja. VĂ„r mottagning i Eskilstuna finns pĂ„ Björksgatan 6B. VĂ„ra duktiga naprapater hjĂ€lper dig som har alla tĂ€nkbara besvĂ€r frĂ„n muskler och leder.  VĂ„r vision: bĂ€st pĂ„ muskel- och ledbehandling Redan 1998 trĂ€ffades vi som grundade Naprapatlandslaget, pĂ„ Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan. Det vi alla hade gemensamt var att vi drömde om att hjĂ€lpa mĂ€nniskor bli friska genom naprapati. Anledningen till att Naprapatlandslaget startades var att vi kĂ€nde att det saknades en stor aktör i branschen, och bestĂ€mde oss för att grunda det som skulle bli vĂ€rldens största naprapatkedja. Idag har vi ett fantastiskt gĂ€ng kunniga och kompetenta naprapater som alla jobbar mot vĂ„r vision: bĂ€st pĂ„ muskel- och ledbehandling! Detta gör vi pĂ„ Naprapatlandslaget Eskilstuna Hos oss fĂ„r du behandling för besvĂ€r som du kĂ€nner i dina muskler och leder. VĂ„ra naprapater arbetar med mĂ„nga olika typer av metoder, till exempel massage, triggerpunktsbehandling, akupunktur och manipulation. Vi utgĂ„r alltid ifrĂ„n dig och dina förutsĂ€ttningar och anpassar behandlingen efter just dina behov. De flesta hör av sig till oss med följande besvĂ€r: Ryggskott Ont i knĂ€t Ont i höften TennisarmbĂ„ge HĂ€lsporre MigrĂ€n HuvudvĂ€rk Ischias Ont i ryggen DiskbrĂ„ck Hur hittar du till oss? VĂ„r klinik ligger i Fysio3s gamla lokaler, pĂ„ Björksgatan 6B i Eskilstuna. Du hittar oss mitt emot vĂ€rmeverket, infart Björksgatan. Om du vĂ€ljer att Ă„ka kollektivt till kliniken Ă€r nĂ€rmaste busshĂ„llplats Bobergsgatan.  Sök hjĂ€lp för dina muskler och leder hos oss pĂ„ Naprapatlandslaget Eskilstuna, redan idag!
LĂ€s mer om mottagningen

Baserat pÄ 12 textrecensioner*
Naprapatlandslaget Eskilstuna har fÄtt mycket positiva recensioner. Recensenter uppskattar framförallt den trevliga och kunniga personalen samt den snabba och professionella hjÀlpen de mottar. MÄnga patienter betonar det bra bemötandet och de tydliga förklaringar de fÄtt under behandlingen. NÄgra fÄ har nÀmnt smÄ omrÄden för förbÀttring som fler sprÄk och tjÀnster som kan vara nÄgot lÄngsamma. Sammanfattningsvis rekommenderas kliniken varmt för behandling av muskler och leder.
MÄnga tycker
Ej nÀmnt fler sprÄk
Kan bli lÄngsam service
SÀrskilt lÀmplig för
muskulatur och ledproblem
*Sammanfattat frĂ„n Facebook (10) & Google (2).

Omdömen frÄn patienter

MÄndag - Fredag

MÄndag - Torsdag
Lördag

Klicka pÄ kartan för att fÄ vÀgbeskrivning.