Behandling av frozen shoulder

Om du har drabbats av frozen shoulder kan vi pÄ Naprapatlandslaget Göteborg Vasastan hjÀlpa dig med behandling.Vad Àr frozen shoulder?Frozen...

LĂ€s mer

Boka tid hos Naprapatlandslaget Göteborg Vasastan för Behandling av frozen shoulder.

795kr
Helg & röda dagar: 920 kr Studentpris: 665 kr (helgpris 800 kr)

Vad Àr frozen shoulder?

Frozen shoulder, eller frusen axel, innebÀr smÀrta i axeln som pÄ sikt leder till ökad stelhet och sÀmre rörelseförmÄga. Orsaken bakom frozen shoulder Àr inte klarlagt, utan tillstÄndet uppkommer ofta spontant. Man tror Àven att tidigare trauma mot axeln kan vara en bidragande faktor. TillstÄndet utvecklas över tid, dÀr smÀrtan först kommer smygande, för att sedan förvÀrras. Med tiden fÄr du svÄrare att röra pÄ axeln och blir stel. Detta gör att du kan fÄ svÄrt att utföra enkla rörelser, som till exempel att borsta tÀnderna.

Naprapatlandslaget behandlar frozen shoulder

NĂ€r du först kommer till oss börjar vi med att hitta orsaken bakom din frozen shoulder, dĂ€refter hjĂ€lper vi dig att ta fram anpassade övningar som passar just din situation. I de flesta fall sjĂ€lvlĂ€ker en frozen shoulder, men vid stora besvĂ€r kan operation behövas.

VÀlkommen att boka tid hos Naprapatlandslaget Göteborg Vasastan och fÄ hjÀlp med din frozen shoulder!

Utforska fler tjÀnster

Letar du efter nÄgot annat? Se vilka fler tjÀnster som Naprapatlandslaget Göteborg Vasastan erbjuder.
07.00MÄn 16/6
08.30Tis 17/6
11.30Ons 18/6
995 kr

Landala
Naprapatlandslaget - vĂ€rldens största naprapatkedja Naprapatkompaniet Ă€r nu en del av Naprapatlandslaget. Du hittar oss fortfarande i samma vackra lokaler pĂ„ Aschebergsgatan 25 i centrala Göteborg, och alla legitimerade naprapater jobbar kvar. HĂ€r kan du fĂ„ hjĂ€lp med alla tĂ€nkbara besvĂ€r som kommer frĂ„n muskler och leder! Historien bakom Naprapatlandslaget  NĂ€r Naprapatlandslagets grundare trĂ€ffades pĂ„ Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan redan 1998, hade vi alla en gemensam dröm om att hjĂ€lpa mĂ€nniskor bli friskare genom naprapati. Vi mĂ€rkte att det saknades en stor aktör inom branschen, och dĂ€rför startade vi Naprapatlandslaget. Idag Ă€r vi ett unikt gĂ€ng duktiga naprapater som tillsammans jobbar för vĂ„r vision: bĂ€st pĂ„ muskel- och ledbehandling! Detta gör vi pĂ„ Naprapatlandslaget Göteborg Vasastan Hos oss fĂ„r du behandling för besvĂ€r som du kĂ€nner i dina muskler och leder. VĂ„ra naprapater arbetar med mĂ„nga olika typer av metoder, till exempel massage, triggerpunktsbehandling, akupunktur och manipulation. Vi utgĂ„r alltid ifrĂ„n dig och dina förutsĂ€ttningar och anpassar behandlingen efter just dina behov. De flesta hör av sig till oss med följande besvĂ€r: Ryggskott Ont i knĂ€t Ont i höften TennisarmbĂ„ge HĂ€lsporre MigrĂ€n HuvudvĂ€rk Ischias Ont i ryggen DiskbrĂ„ck Hitta till kliniken VĂ„r klinik ligger pĂ„ Aschebergsgatan 25 i centrala Göteborg. Du tar dig enklast hit genom att Ă„ka spĂ„rvagn till Göteborg Chalmers, eller buss till Göteborg Kapellplatsen. Om du istĂ€llet vĂ€ljer att ta bil finns det parkering att tillgĂ„ pĂ„ gatan utanför kliniken. Du hittar Ă€ven ett parkeringsgarage pĂ„ Karl Gustavsgatan. Sök hjĂ€lp för dina muskler och leder hos oss pĂ„ Naprapatlandslaget Göteborg Vasastan, redan idag!
LĂ€s mer om mottagningen

Baserat pÄ 17 textrecensioner*
MÄnga patienter berömmer kliniken för dess oerhört kompetenta och lyhörda personal som erbjuder professionell behandling. De flesta kommenterar den snabba smÀrtlindringen och tydliga förklaringar under besöken. Vissa patienter anser att behandlingarna kan upplevas som hÄrda.
MÄnga tycker
Professionell miljö
HÄrda behandlingar
SÀrskilt lÀmplig för
muskelsmÀrta, ledproblem
*Sammanfattat frĂ„n Google (13) & Facebook (4).

Omdömen frÄn patienter

MÄndag - Fredag

Klicka pÄ kartan för att fÄ vÀgbeskrivning.