Behandling av nackspärr

Hos Naprapatlandslaget Göteborg Vasastan kan du få hjälp om du drabbats av nackspärr.Om nackspärr Att få plötslig smärta och stelhet i ...

Boka tid hos Naprapatlandslaget Göteborg Vasastan för Behandling av nackspärr.

795kr
Helg & röda dagar: 920 kr Studentpris: 665 kr (helgpris 800 kr)

Om nackspärr

Att få plötslig smärta och stelhet i nacken brukar kallas för nackspärr. Nackspärr är inte farligt, men kan kännas väldigt obehagligt och begränsande. Det kan uppstå i olika situationer, som till exempel att du gjort en specifik rörelse (ofta en vridning), att du suttit i drag eller att du sovit i en olämplig ställning.

Vi behandlar din nackspärr

Även om nackspärr ofta försvinner av sig själv kan det ta lång tid. Därför kan det vara bra att få behandling, vilket lindrar smärtan och underlättar läkningen. Vi på Naprapatlandslaget kan också hjälpa dig att komma till grunden med varför besvären har uppstått och därmed förhindra att de kommer tillbaka igen. Utöver vår hjälp kan du själv lindra besvären hemma på olika sätt, bland annat genom att mjuka upp nackmuskulaturen med försiktiga rörelser och att hålla nacken varm.

Boka din tid hos Naprapatlandslaget redan idag, så kan vi behandla din nackspärr!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Naprapatlandslaget Göteborg Vasastan erbjuder.
07.00Mån 16/6
08.30Tis 17/6
11.30Ons 18/6
995 kr

Landala
Naprapatlandslaget - världens största naprapatkedja Naprapatkompaniet är nu en del av Naprapatlandslaget. Du hittar oss fortfarande i samma vackra lokaler på Aschebergsgatan 25 i centrala Göteborg, och alla legitimerade naprapater jobbar kvar. Här kan du få hjälp med alla tänkbara besvär som kommer från muskler och leder! Historien bakom Naprapatlandslaget  När Naprapatlandslagets grundare träffades på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan redan 1998, hade vi alla en gemensam dröm om att hjälpa människor bli friskare genom naprapati. Vi märkte att det saknades en stor aktör inom branschen, och därför startade vi Naprapatlandslaget. Idag är vi ett unikt gäng duktiga naprapater som tillsammans jobbar för vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling! Detta gör vi på Naprapatlandslaget Göteborg Vasastan Hos oss får du behandling för besvär som du känner i dina muskler och leder. Våra naprapater arbetar med många olika typer av metoder, till exempel massage, triggerpunktsbehandling, akupunktur och manipulation. Vi utgår alltid ifrån dig och dina förutsättningar och anpassar behandlingen efter just dina behov. De flesta hör av sig till oss med följande besvär: Ryggskott Ont i knät Ont i höften Tennisarmbåge Hälsporre Migrän Huvudvärk Ischias Ont i ryggen Diskbråck Hitta till kliniken Vår klinik ligger på Aschebergsgatan 25 i centrala Göteborg. Du tar dig enklast hit genom att åka spårvagn till Göteborg Chalmers, eller buss till Göteborg Kapellplatsen. Om du istället väljer att ta bil finns det parkering att tillgå på gatan utanför kliniken. Du hittar även ett parkeringsgarage på Karl Gustavsgatan. Sök hjälp för dina muskler och leder hos oss på Naprapatlandslaget Göteborg Vasastan, redan idag!

Många patienter berömmer kliniken för dess oerhört kompetenta och lyhörda personal som erbjuder professionell behandling. De flesta kommenterar den snabba smärtlindringen och tydliga förklaringar under besöken. Vissa patienter anser att behandlingarna kan upplevas som hårda.
Kompetent personal
Lyhörd behandling
Snabb smärtlindring
Tydliga förklaringar
Professionell miljö
Hårda behandlingar
muskelsmärta, ledproblem
*Sammanfattat från Google (13) & Facebook (4).