Behandling av huvudvärk

Boka tid hos Naprapatlandslaget Göteborg Vasastan för Behandling av huvudvärk.

795kr
Helg & röda dagar: 920 kr Studentpris: 665 kr (helgpris 800 kr)

Huvudvärk är ett vanligt besvär som kan orsakas av olika saker. Vi på Naprapatlangslaget Göteborg Vasastan kan hjälpa dig hitta sätt att lindra din huvudvärk eller bli av med den helt.

Olika typer av huvudvärk

Alla upplever huvudvärk någon gång i livet. Det går att behandla och i de flesta fall är huvudvärk helt ofarligt. De två typerna av huvudvärk som de flesta upplever är spänningshuvudvärk och migrän. Vi på Naprapatlandslaget är vana med att behandla båda.

Varför får man huvudvärk?

Om belastningen blir så stor att man upplever huvudvärk som symtom, är vår uppgift att lista ut vad som orsakar problemet. Det kan exempelvis vara nacken, men det kan också bero på stress, att man inte vilar och sover ordentligt, att man har synbesvär, dålig hållning, eller är uttorkad. Vi går till botten med dina besvär och arbetar utifrån det, så att du kan undvika det i framtiden.

Så behandlar vi din huvudvärk

När du kommer till oss får du berätta om dina besvär och sedan undersöker vi dig för att se vad som är spänt och inte fungerar som det ska. Efter att vi ställt en diagnos tar vi fram en lämplig behandling för dig. De behandlingsmetoder vi har syftar till att normalisera nervsystemets funktion. Det kan till exempel vara att man mobiliserar stela leder eller använder medicinsk akupunktur. Den behandling vi väljer beror på dina behov och bakgrund, då vi vill att den ska vara så säker och effektiv som möjligt.

Få hjälp med din huvudvärk hos en skicklig naprapat på Naprapatlandslaget, redan idag!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Naprapatlandslaget Göteborg Vasastan erbjuder.
07.00Mån 16/6
08.30Tis 17/6
11.30Ons 18/6
995 kr

Landala
Naprapatlandslaget - världens största naprapatkedja Naprapatkompaniet är nu en del av Naprapatlandslaget. Du hittar oss fortfarande i samma vackra lokaler på Aschebergsgatan 25 i centrala Göteborg, och alla legitimerade naprapater jobbar kvar. Här kan du få hjälp med alla tänkbara besvär som kommer från muskler och leder! Historien bakom Naprapatlandslaget  När Naprapatlandslagets grundare träffades på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan redan 1998, hade vi alla en gemensam dröm om att hjälpa människor bli friskare genom naprapati. Vi märkte att det saknades en stor aktör inom branschen, och därför startade vi Naprapatlandslaget. Idag är vi ett unikt gäng duktiga naprapater som tillsammans jobbar för vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling! Detta gör vi på Naprapatlandslaget Göteborg Vasastan Hos oss får du behandling för besvär som du känner i dina muskler och leder. Våra naprapater arbetar med många olika typer av metoder, till exempel massage, triggerpunktsbehandling, akupunktur och manipulation. Vi utgår alltid ifrån dig och dina förutsättningar och anpassar behandlingen efter just dina behov. De flesta hör av sig till oss med följande besvär: Ryggskott Ont i knät Ont i höften Tennisarmbåge Hälsporre Migrän Huvudvärk Ischias Ont i ryggen Diskbråck Hitta till kliniken Vår klinik ligger på Aschebergsgatan 25 i centrala Göteborg. Du tar dig enklast hit genom att åka spårvagn till Göteborg Chalmers, eller buss till Göteborg Kapellplatsen. Om du istället väljer att ta bil finns det parkering att tillgå på gatan utanför kliniken. Du hittar även ett parkeringsgarage på Karl Gustavsgatan. Sök hjälp för dina muskler och leder hos oss på Naprapatlandslaget Göteborg Vasastan, redan idag!

Många patienter berömmer kliniken för dess oerhört kompetenta och lyhörda personal som erbjuder professionell behandling. De flesta kommenterar den snabba smärtlindringen och tydliga förklaringar under besöken. Vissa patienter anser att behandlingarna kan upplevas som hårda.
Kompetent personal
Lyhörd behandling
Snabb smärtlindring
Tydliga förklaringar
Professionell miljö
Hårda behandlingar
muskelsmärta, ledproblem
*Sammanfattat från Google (13) & Facebook (4).