Tandställning Invisalign - för dig över 23 år
1/5

Smile Trelleborg

karta knapp bakgrund

Algatan 71, Trelleborg

Öppet idag från 07:00

Smile Trelleborg

Akut tandvård - för dig över 23 år

Du får ett kostnadsförslag.
Inga lediga tider den närmaste månaden
Inga lediga tider den närmaste månaden

Vi på Smile Trelleborg erbjuder tandreglering med den osynliga tandställningen Invisalign. Observera att du bara kan boka denna behandling om du är över 23 år.

Hur går en behandling med Invisalign på Smile Trelleborg till?

Med hjälp av en skanner tar tandläkaren fram tandskenor som är utformade efter dina tänder. Skenorna är gjorda av plast och syns därför inte. Som en del av behandlingen ingår regelbundna återbesök var sjätte till åttonde vecka för att kontrollera behandlingens effektivitet. Under varje återbesök får du nya justerade tandskenor, vilket gör att tänderna flyttas mer och mer för varje gång du byter skena. Du får nya tandskenor tills dina tänder har uppnått önskat resultat.

Hur använder man Invisalign?

Det är viktigt att du använder dina tandskenor dygnet runt för att behandlingen ska vara så effektiv som möjligt. Du ska alltså använda dem både på dagtid och på nattetid. Den enda gången du kan ta ur skenorna är när du ska äta, borsta tänderna eller använda tandtråd.

Invisalign före och efter

De flesta börjar se resultat redan inom några veckor. Vissa är klara med behandlingen redan efter 6 månader, men det beror på hur dina tänder ser ut från början. För att uppnå bäst resultat är det viktigt att du använder tandskenorna dygnet runt.

Varmt välkommen att boka tid hos oss på Smile Trelleborg för rådgivning kring Invisalign!

Om oss

Välkommen till Smile Trelleborg!

Smile Trelleborg ligger centralt inne i Trelleborg på Algatan vid Gamla Torg. Vår erfarna och kunniga personal består av både tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som ser till att tandläkarbesöket blir smidigt och tryggt.

Vi på Smile Trelleborg erbjuder

  • Allmäntandvård

  • Akut tandvård

  • Estetisk tandvård

  • Tandblekning

  • Tandhygienistbehandling

  • Tandimplantat

  • Tandreglering med Invisalign

  • Barn- och ungdomstandvård

Är du i behov av specialisttandvård har vi specialisttandläkare inom tandreglering på plats. Om dina besvär kräver annan avancerad tandvård kan vi utan problem rekommendera dig vidare till våra specialister i Malmö.

Vi erbjuder akut tandvård i Trelleborg

Vi erbjuder tider snabbt så att du inte behöver vänta länge för att slippa smärtor och besvär.

Smile Trelleborg erbjuder tandvård för barn och ungdomar

Vi välkomnar dessutom både barn och unga, vilket innebär att hela familjen kan gå till samma tandläkare. Tandvård är gratis upp till 23 år och därefter kan du få ett allmänt tandvårdsbidrag som regleras av din ålder. Hos oss bokar du snabbt och smidigt utan långa kötider. Behöver du hjälp att lista ditt barn hos oss är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med det samt att hitta en passande tid för besöket.

Hitta till oss på Smile Trelleborg

Smile ligger i utkanten av Trelleborgs centrum i närheten av E4:an från vilken du enkelt kan anlända med bil. Patienter som anländer bilvägen norrifrån kör ner längs väg 108. Tågstationen ligger bara en kort promenad från kliniken så att besökare kan resa från både Malmö och närliggande samhällen som Östra Grevie och Västra Ingelstad. Vid stationen avgår ett flertal stadsbussar. Regionbussar stannar i närheten av tandläkarkliniken på Trelleborg Ehrenbuschsgatan.

Välkommen att boka en tid hos Smile Trelleborg!

Informationen uppdaterades 10:05 - 13 jun, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag:07:00 - 19:00
Fredag:07:00 - 14:00

Telefontider

Måndag - Torsdag:07:15 - 19:00
Fredag:07:15 - 14:00

Telefonnummer

0410-10# ## Visa nummer

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier